7 ay once spora başladım ilk amacım kilo vermek daha sonrada VG ye giriş yapmaktı ilk 3 ay salona gittim ve ondan sonraki 4 ay evde dumbell calısma programını uyguladım çok fazla olmasada bir gelişme sağladım vucudumda farkedilir biçimde 7 ay onceki başlangıç kilom 93 tu 81 kiloya kadar gelmiştim ancak ramazanda hatırı sayılır bi miktar kilo aldm malesef ve 85 kiloya geldim kış sezonu baslamasıyla yazlıktan kışlık evime geldim ve tekrar salonda calısmaya baslıyacağım evet arkadaşlar onumuzdeki 3 aylık programım şu şekilde olacak ;
Pazartesi 1 saat yüzme
Salı Halısaha maçı veya 1 saat ormanda koşu
Carsamba Göğüs + Ön Kol
Persembe Sırt+Arka Kol
Cuma OFF
Cumartesi Omuz+Bacak
Pazar OFFF
3 aylık programım bu sekilde olcak amacım bu 3 ay içerisinde 85 kilodan 78-79 kiloya inmek ve VG ye yavastan baslamak bu 3 ay içerisinde Animat Cut yağyakıcı kullancam sadece suplumenet olarak 3 ayın bitiminde ise gerçek anlamda VG ye giriş yapmayı planlıyorm AA. ve Protein suplementleri kullanarak.Programım hakkında dusuncelerınızı lutfen paylaşın arkadaslar cok mutlu olurum ve ayrıca programımı yeterli goruyomusunuz gerek kilo vermek gerek hat kazanmak için?
Pazartesi 1 saat yüzme
Salı Halısaha maçı veya 1 saat ormanda koşu
Carsamba Göğüs + Ön Kol
Persembe Sırt+Arka Kol
Cuma OFF
Cumartesi Omuz+Bacak
Pazar OFFF
3 aylık programım bu sekilde olcak amacım bu 3 ay içerisinde 85 kilodan 78-79 kiloya inmek ve VG ye yavastan baslamak bu 3 ay içerisinde Animat Cut yağyakıcı kullancam sadece suplumenet olarak 3 ayın bitiminde ise gerçek anlamda VG ye giriş yapmayı planlıyorm AA. ve Protein suplementleri kullanarak.Programım hakkında dusuncelerınızı lutfen paylaşın arkadaslar cok mutlu olurum ve ayrıca programımı yeterli goruyomusunuz gerek kilo vermek gerek hat kazanmak için?