melih_1988
Üye
selam arkadaşlar. Supplament lerin kıbrıstaki satış fiyatı hakkında hiç bilginiz var mı?
l30n66 dedi:magosadan yaziyorum 5-10 milyon fark ediyo ticareti yada baska bisi yapilamaz en guzel ozellik ise biraz daha fazla parayla istediginiz herseye ulasabiliyosunuz cunki yaniniz awrupa...Adana Amerikan pazarini tawsiye ederim kibrista maalesef...
TANTO dedi:l30n66 dedi:magosadan yaziyorum 5-10 milyon fark ediyo ticareti yada baska bisi yapilamaz en guzel ozellik ise biraz daha fazla parayla istediginiz herseye ulasabiliyosunuz cunki yaniniz awrupa...Adana Amerikan pazarini tawsiye ederim kibrista maalesef...
Bazı arkadaşlar ADANA daki Amerikan pazarındaki ürünlerin sahte olduğunu msnimden sürekli söylüyorlar ve çok sinirleniyorum. Çünkü bilip bilmeden konuşuyorlar öyle düşünen arkadaşlar varsa burda tekrar ediyorum.... ''''Amerikan pazarındaki bütün ürünlerin üstünde hologramlar mevcuttur '''' inanmayan arkadaşlar gelsinler ADANA ya hem ADANA yı gezdirim hemde Amerikan pazarını o zaman görürler![]()