Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım ve birazcık kıl sorunum var.Kollarımda ve karnımda çok olmasada bir miktar kıl bulunmakta ve gerçekten sinir oluyorum belkide çok takıntılı bir ergenim ama gerçekten düzenli ve istikrarlı olarak spor yapıyorum ve yaptığım 6packler kıllardan dolayı gözükmüyor gerçekten sinir bozucu bir durum.Bayadır forumda tüyleri,kılları azaltmakla alakalı başlıkları inceliyorum.hamam otu ve tüy dökücü kremlere güvenemiyorum.hamam otunda kanserojen madde içerir diyolar,tüy dökücü kremler içinde kullandıktan sonra tekrardan jiletle alınmış gibi yapıyo diyolar.lazerede şu an için maddi anlamda gücüm yetmez aslında yeter yetmesinde ama ailem şu anda izin vermez o yüzden bu şıkkıda eliyorum.Geçenlerde kick box yapan bi arkadaşıma danıştım bu konuyu hocası ona jöle kullanmasını önermiş.her gün veya haftada 5 kez falan atıyorum kollarına yatmadan iki saat önce sürüyormuş 2 saat sonra kolları yıkayıp yatıyormuş ve bana çok işe yaradı diyor şimdi kolu sadece küçük sarı tüylerden oluşuyor görünüş olarak istediğim kol tipi.Aslında ben sarışınım ama sadece kafaya yansımış karnım göğsüm kap karanlık
kollarımda jiletle falan hiç almadım tüyümsü kıl şeklindeler
sadece bi kere makineyle kısaltmıştım sadece tekrar çıktılar ve bence iyi değiller birazda takıntılıyım ama neyse jöle kullanan abilerim,kardeşlerim varsa fikirlerini paylaşırsalar çok memnun olurum veya hamam otu veya tüy dökücü krem hakkında iyi bilgi sahibi olan varsa yardımcı olurlarsalar çok mutlu olurum