Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kışa girerken anacığıma ağda yaptırırım.biraz araştırdım.emla diye bir krem var.onu sürdükten sonra hiç acı olmuyormuş.makineyle,jiletle,tüy dökücü kremle çözülcek iş değil bu:D

Son düzenleme:
ya biz erkeklerin bu kıllardan çektiği nedir bilmiyorum ki şu adamların çektiğine bak ya valla içim parçalandı :D bende de kıl var ve cesaret edemiyorum ağdaya :)

ya biz erkeklerin bu kıllardan çektiği nedir bilmiyorum ki şu adamların çektiğine bak ya valla içim parçalandı :D bende de kıl var ve cesaret edemiyorum ağdaya :)

mercan_2591 sana katılıyorum,ağdayı yapana kadar ölüp ölüp diriliyo insan ama yaptınmıda 1 aya kadar tertemiz gidiyosun...:)

mercan_2591 sana katılıyorum,ağdayı yapana kadar ölüp ölüp diriliyo insan ama yaptınmıda 1 aya kadar tertemiz gidiyosun...:)

yalnızkovboy iyi diyorsunda 1 ay gibi bir süre tertemiz geziyoruzdur mutlaka da ama çok pis yanıyor insanın canı ya ben bir kere denemeye kalktım öldüm öldüm dirildim sonrada dedim başlarım kılınada tüyünede öle yarım yamalak kaldı sırtım armut gibi bi dahada denemeye cesaret edemedim. :)

Yok ya o kadar abartmayın lütfen sadece ilk seferince fazla acıyor.Ben şahsen ikinci ve üçüncü seferden sonra hiç acı falan hissetmedim.
Ama agda yaptırmanın da önemli noktası var artık bu sorun nokta yüzünden yaptırmaktan vazgeçtim.
Ben sadece sırtıma yaptırmıştım, omuzlardan kollara geçerken tam bir çizgi gibi oluyor ve agda yaptırdıgın her halinden belli oluyor, agdacılar o ayrımı cok güzel geçemiyorlar, düşünsenize bir anda cillop gibi kılsız bir tenden çizgiyle ayrılmış gibi kıllı kollara geçiş oluyor, yaptırdın mı tüm vücuda yatırmak gerekiyor yani.
O da herhalde gitsem benim bir gün falan sürer ve dünyanın parasını veririm zira sadece sırt ve omuzlara 50 tl falan veriyorum yarım saatten fazla sürüyor.

Merhaba
Ben bildiğiniz sakal kısaltma aleti ile 7 günlük tarağı takıp kesiyorum. Hani tamamen kılsız bir cilt istemeyenler için ideal bir çözüm çok da pratik. Kaşıntı yapmıyor ve görüntü de güzel oluyor.

Merhaba
Ben bildiğiniz sakal kısaltma aleti ile 7 günlük tarağı takıp kesiyorum. Hani tamamen kılsız bir cilt istemeyenler için ideal bir çözüm çok da pratik. Kaşıntı yapmıyor ve görüntü de güzel oluyor.

peki tüyler ne durumda oluyo,sert diken diken vs.. oluyomu?Birde kalınlaşma veya sıklaşma oluyo mu?

punk kullandıgın aletten biraz bahsedermisin ve kılların durumundan.

kullandığım alet biraz kalitelisinden sakal kısaltma aleti yani piyasada 50-60 tl ye bulabilirsiniz. hani bildiğiniz üzerine tarak geçirilen aletten. çocukluğumuzda saçlarımızı 3 numaraya vurdukları aletin biraz daha basiti. 7 günlük tarak yaklaşık yarım santim bırakıyor kılları. kılların durumundan derken galiba kalınlaşıyormu diyorsunuz. hayır çünkü dipten almıyor ve bence tamamen kılsız tenden de estetik duruyor tabi bana göre

peki tüyler ne durumda oluyo,sert diken diken vs.. oluyomu?Birde kalınlaşma veya sıklaşma oluyo mu?

vallahi ben halihazırda çok kıllı değilim ama kıllarım sert. aldıktan sonra diken diken olma görmedim çünkü çok kısaltmıyorsunuz yarım santimden biraz fazla galiba. sıklaşma da gözlemlemedim çünkü dipten almıyorsunuz.

Abi kusura bakmayın ama o kadar boş muhabbetler dönmüş ki..Çözüm yok.Benim anladığım bu.Hepsini okudum.Bana en mantıklısı Lazer Epilasyon geldi.Öbür ufak tefek harcamalar görünüyor ama durmadan uğraşıyorsunuz..Bende az var kılları almayı düşünüyordum vazgeçtim alırsam lazerle alırım.Ama şunu bilin bu forumdan hicbirsey çıkaramadım kimse kusura bakmasın.

Ben kıllı sayılabilecek birisiyim, temizliğe önem vererek traş bıçağı kullandım hep. Bazen sivilce sorunu yaşadım, ama mesela sonuncu denememde böyle birşey olmadı. Sakalda olduğu vücudumda da kıllar biraz uzayınca iyi bir görüntü oluşuyor, ayrıca bu yaz günlerinde yarattığı ferahlık paha biçilemez. :)

ya arkadaşlar benimde bir sorum olacak gögüs kılları hakkında bende gögsümdeki kılları makina ile aldım fakat nerdeyse 10 gün uyuz gibi kaşındım bunun nedeni nedir bilen varsa nasıl kesmemiz gerektiği konusunda aydınlatırsa seviniriz.

bioder hiç bi işe yaramıyo,ne 6 ayı 1 yıl boyunca kullandım yanak için hiç bir işe yaramadı,boşuna o kadar para verdim hiç gerek yokmuş..lazerle 2 seansda halloldu..göğsüme ve bacaklarımada yaptırmayı düşünüyorum ama hem seans sayısı için net bişey söylenemiyo ve 1 seans ücretide oldukça pahalı.. ağda için bilen arkadaşlar ,yaptıranlar, yer mekan söylese sevinirim..

Benim de bildigim kadari ile bu isin kesin bir cozumu yok. Lazer seyreltiyor ama bitireceginin ya da ilerleyen yillarda cikmayacaginin garantisi yok. Killarla ilgili yabanci kaliteli bir forum var. Hair removal forum diye aratirsaniz bulursunuz, ingilizceniz de varsa bir bakmanizi tavsiye ederim.

Bunun disinda 6 ayda butun killarindan kurtuldugunu soyleyen esttetik uzmani bayan bir arkadasim, buna zit olarak da bir sene boyunca lazere gidip killarindan kurtulamayan, vucudunda obek obek kilki bolgeler kalmis, ve en sonunda can acisi nedeni ile yeter artik diyen cok yakin bir arkadasim var. Hos ten rengi cok koyu, killari da kalin oldugu icin buyuk ihtimal boyle oldu. Iyice arastirmadan lazer isine de girmeyin derim ben. Bu isi hallederiz diyenden, sorulariniza adam gibi cevap veremeyenden kacinin.

kullandığım alet biraz kalitelisinden sakal kısaltma aleti yani piyasada 50-60 tl ye bulabilirsiniz. hani bildiğiniz üzerine tarak geçirilen aletten. çocukluğumuzda saçlarımızı 3 numaraya vurdukları aletin biraz daha basiti. 7 günlük tarak yaklaşık yarım santim bırakıyor kılları. kılların durumundan derken galiba kalınlaşıyormu diyorsunuz. hayır çünkü dipten almıyor ve bence tamamen kılsız tenden de estetik duruyor tabi bana göre

punkt peki birşey daha soracağım kıları makina ile kısaltıyrsun yarım santim filan kalıyor dion benimde istediğim bu açıkçası ama bende denedim bir kere makina ile gögsümü ama uzayana kdr acayip kaşıntı oldu ndn oldu sende de olmuşmuydu.

YOKMU BU KONUDA FİKRİ OLAN :)

ya arkadaşlar benimde bir sorum olacak gögüs kılları hakkında bende gögsümdeki kılları makina ile aldım fakat nerdeyse 10 gün uyuz gibi kaşındım bunun nedeni nedir bilen varsa nasıl kesmemiz gerektiği konusunda aydınlatırsa seviniriz.

kesdiğin yönle alakalı olabilir mi?Mesela küçükken bi tarafımı ters olarak traş etmiştim kaşıntı ve hatta sivilcelenme bile olmuştu o bölgemde, belki sendekide aynı durumdur,bence birdahaki traşında göğsünü yukarıdan aşağıya doğru traş et zıt yönde sakın alma...

Şükür ki göbek olsun , gögüs olsun kol olsun kıllarım yok :) 22 yasında olmama ragmen cıkmadı cıkmasında tüy seklınde :D ama ayaklarda orman gibi :D

Back
Yukarı