Selam
Ben lazer epilasyonu ve kıl dökücü kremlerden 3 ay denedim. Kıl dökücü kremler bi işe yaramadı. Ama bunun nedeni kılları kısaltmamız gerektiğini söylüyodu. Bu da açıkçası benim işime gelmedi. Sonuçta diken gibi olucaktı sonra. Ardından lazer epilasyona gittim nişantaşında. Önce traş makinesiyle iyice kısaltıyolar. Sonrada yakmaya başlıyolar. Yalnız arkadaşlar sanki vücudunuza iğne batırıyolarmış gibi hissediyosunuz. İşlem bittiğinde de pancar gibi olup siyah siyah yanık kıl köklerini görüyosunuz vücudunuzda. Onların dökülmesi ve kızarıklığın geçmesi bi 2 haftayı buluyo. Zaten 2 hafta sonra kontrole gittiğinizde kalan kökleri de yakıp, 2 ay sonrasına randevu veriyolar. Yani 3. hafta da vücudunuzu tam istediğiniz gibi görüyosunuz. 2 seansa maddiyatttan gitmedim. Şimdi epilasyondan sonra kıllar da bi acayip çıktı. Seyrek siyah..
Aslında tam netice için seanslara düzgün gitmek lazım. Şimdi epilasyon fiyatları baya ucuzladı. Biraz araştırırsanız 1.250-1.500 arasında bitirme garantili taksitli apilasyon merkezleri bulabilirsiniz. Bunu biraz araştırıp bikaç yere sordum. Neden bir seferde insanlar bu parayı alırken bu fiyatta 3-4 seans bitirme garantisi veren yerler var dedim. Onlarda bitirme garantili olan yerlerin epilasyon makinesinin lazer ayarını çok güçlü tutup insanların canını yakıp vücudunda izler kalmasına sebep oluyolar falan dediler. Zaten bidaha da giden gitmiyo falan dediler. Ne kadar doğru bilemiycem. Kimse ayranım ekşi demez. Ama sean başına o parayı vermektense bitirme garantisi veren yerlerle konuşup daha aydınlatıcı bilgiyi onlardan almak en iyisi..