Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar aci hissini yok etmek icin kesin cozum.. Clore-dhetyl..
Bu ne ya diyeceklere soyleyeyim, futbolcularin sakatlaninca siktiklari fis fis.. Yanilmiyorsam eki 40 derece gibi bir kaynama noktasi var ve vucudunuza siktiginiz anda donduruyor, his aci fln kalmiyior, ustelik hemen uctugu icin islaklik da yapmiyor.
epilatoru gezdirmeden once bi fis vir epilator...

arkadaslar aci hissini yok etmek icin kesin cozum.. Clore-dhetyl..
Bu ne ya diyeceklere soyleyeyim, futbolcularin sakatlaninca siktiklari fis fis.. Yanilmiyorsam eki 40 derece gibi bir kaynama noktasi var ve vucudunuza siktiginiz anda donduruyor, his aci fln kalmiyior, ustelik hemen uctugu icin islaklik da yapmiyor.
epilatoru gezdirmeden once bi fis vir epilator...

teşekkürler..peki nerde bulabiliriz bu ürünü? ve başka bir adı varmı..ebay de arama yaptım bulamadım da

çözüm : kolanyayla vücumuzu yıkıyoruz (çıplakkken :D) sonra yüzümüzü ve saçımızı bir bez ile kapatıyoruz.Sonra elimize aldığımız çakmağı yakıyoruz herhangi bir yerimize değdiriyoruz.

ilk baş alev topu gibi olursunuz. biraz yandıktan sonra önceden doldurduğunuz küvete atlıyorsunuz.İşte bu kadar :D:D:D

şaka bir yana; benim bacağımdaki kıllardan bacağım görünmüyor.
geçen merak ettim ölçtüm. tek kıl 3,5 - 4 cm :eek: ne dmek bu ya. bir de aşırı sık.
Ne yapacam bilmiyorum.Herkez elleme dursun diyo ama bacağıma bakan irkiliyo yanii....

aynı sorun bendede var nası yapıcaz bu bacak kıllarını yaa

arkadaslar ben philips in bodygroom unu kullanıyorum. erkekler icin uretilmis. sanırım fiyatıda 100 lira civarında. hem kısaltma hemde sıfırlama ozelligi var. ıslak kuruda kullanabiliyorsunuz. kılları aldıgınızda jilet gibi cogaltmıyorda. en azından bende öyle bir etki yapmadı. ayrıca acıtmıyorda. kullanmasıda pratik. tavsiye ederim

Ben de çok araştırdım ve son bulduğum çözüm hamam otu ve karınca yağı .... Doğal ürünler satan yerlerden bulabileceğiniz bu ürünleri art arda kullanarak kılları yok edebiliyoruz . Hamam otunun kilosu 20 tl , karınca yağının kutusu 15 tl . Hamam otuyla kılları aldıktan sonra , - aşırı pis bi kokusu var - , karınca yağını sürüyoruz . Ancak henüz karınca yağı almadım ama şu sıralar alacağım.

Ben de çok araştırdım ve son bulduğum çözüm hamam otu ve karınca yağı .... Doğal ürünler satan yerlerden bulabileceğiniz bu ürünleri art arda kullanarak kılları yok edebiliyoruz . Hamam otunun kilosu 20 tl , karınca yağının kutusu 15 tl . Hamam otuyla kılları aldıktan sonra , - aşırı pis bi kokusu var - , karınca yağını sürüyoruz . Ancak henüz karınca yağı almadım ama şu sıralar alacağım.

bende aynı şeyi düşündüm..eczanelere sordum rusma denen şeyi(hamam otundan yapılan karışım)sadece tüy dökücü dediler yani jilet gibi yüzeysel alıyo o yüzden karıncayağı etki etmez..acaba aktardan hamam otu alsak kökünden mi döker..deneyen varmı???

Ben denedim tam kökünden almıyor gibi , evet jilet etkisi taratıyo olabilir ama karınca yağının üstünde de "kıllar jilet, epilasyon, ağda vs. ile alındıktan sonra sürülmelidir" yazıyor.

androjen (testosteron) oldugu müddedce suratdaki ve vucutdaki killari gideremezsin, bu bir gercektir.
Ama...
yüksek östrojen inceldebilir... ama bu sefer jinekomasti ve diger yan etkilerle karsilasirsin.. belki Bülent ersoy gibi olursun (sözüm meclisten uzak) :)...
yani kas yapalim derkene göz cikarmiyalim! ;)

Konuyu baştan okumadan direk cevap yazanlar sayesinde sürekli aynı konular dönmüş durmuş :)
Bütün topic'i okudum ağda,jilet vs. birine iyi gelirken öbüründe sivilce,kıl dönmesi vb. sorunlar doğurmuş.Şikayet etmeden kullanılan tek yol traş makinesi sanırım.Kimisi sinbonun 20 liralık ürününü almış kimisi philips'in bu iş için üretilmiş bodygroom'unu :) Açıkcası bu kadar şeyi okuduktan sonra bende bu ikisinden birini tercih edicem sanırım.Ya tutarsa diyip cildimi riske atmaktansa...

Bence en iyi çözüm lazer.Başka çaresi yok.Yalnız çok iyi bir program yapmak gerekiyor.zira operasyondan önce ve sonra güneşlenmek dogru degil.
epilasyon sırasında teniniz normale en yakın renk olmak zorunda oldugu için o yıl güneşlenmemiş olmanız lazım.oprasyon da en azından bir 4-6 ay falan sürdügü ve sonrasında da güneşe çıkmamak gerektigi için bir yıl deniz güneş olayını unutmak gerekiyor.
Ben de bu nedenle bu yıl sadece sırtı aldıracaktım ama, madem bir yılım gidecek hepsinden toptan kurtulayım diye kışa girerken başlamaya karar verdim.

En iyisi traş makinası.1 numaraya ayarlayıp sıfır olmicak şekilde aldıgınızda sorunsuz oluyor hemde aynı şekilde uzuyor.

Traş makinesi acaip zahmetli iş.Alıyorsun bir hafta geçmeden bütün vücudun diken diken oluyor.HEr gün alacaksın ki bir işe yarasın.Ayrıca bende de ilginç bir durum var, traş makinesiyle alınca da sivilcelenme oluyor nedense.Halbuki kılları kökünden almıyorum, gene de kalıyor üst kısımlarda ama gene de sivlce oluyor.

Benimde gövdemde,sırtımda,karnımda falan hiç yok ama bacaklarımda cok var.Bende kurtulmak istiyorum ama tamamen kılsız değil hafif olsun istiyorum.Diken diken asla olmasın istiyorum cünkü cok kötü oluyor.Önerebileceğiniz birşeyler var mı?

Back
Yukarı