gezgin1907
Üye
kışa girerken anacığıma ağda yaptırırım.biraz araştırdım.emla diye bir krem var.onu sürdükten sonra hiç acı olmuyormuş.makineyle,jiletle,tüy dökücü kremle çözülcek iş değil bu

Son düzenleme:
ya biz erkeklerin bu kıllardan çektiği nedir bilmiyorum ki şu adamların çektiğine bak ya valla içim parçalandıbende de kıl var ve cesaret edemiyorum ağdaya
![]()
mercan_2591 sana katılıyorum,ağdayı yapana kadar ölüp ölüp diriliyo insan ama yaptınmıda 1 aya kadar tertemiz gidiyosun...![]()
Merhaba
Ben bildiğiniz sakal kısaltma aleti ile 7 günlük tarağı takıp kesiyorum. Hani tamamen kılsız bir cilt istemeyenler için ideal bir çözüm çok da pratik. Kaşıntı yapmıyor ve görüntü de güzel oluyor.
punk kullandıgın aletten biraz bahsedermisin ve kılların durumundan.
peki tüyler ne durumda oluyo,sert diken diken vs.. oluyomu?Birde kalınlaşma veya sıklaşma oluyo mu?
kullandığım alet biraz kalitelisinden sakal kısaltma aleti yani piyasada 50-60 tl ye bulabilirsiniz. hani bildiğiniz üzerine tarak geçirilen aletten. çocukluğumuzda saçlarımızı 3 numaraya vurdukları aletin biraz daha basiti. 7 günlük tarak yaklaşık yarım santim bırakıyor kılları. kılların durumundan derken galiba kalınlaşıyormu diyorsunuz. hayır çünkü dipten almıyor ve bence tamamen kılsız tenden de estetik duruyor tabi bana göre