Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bi yerde okudum 2010 lazerli epilasyon fiyatları

Bayanlar için 500 TL (Tüm vücut,yüz hariç)
Erkekler için 750 TL (Tüm vücut,yüz hariç)

Sitesinide vereyim (http://www.lazerepilasyonfiyat.com/)

Biraz uçuk ama bakalım ilerde param olursa yaptırmayı düşünüyorum bende,ağda sıktı...+ bu erkek kadın ayrımı ne ya sonuçta ikiside kıl :D

erkek kadın bölümünü karıştırmışım genital bölge bikini deyince ne alaka dedim sonra olayı anladım :D

lazer iyi hoşta bu kanser söylemleri ürkütücü...

Butun 26 sayfayı okudum ve cıkardıgım sonuc en mantıklısı önce agda sonra karınca yagı arkadaslar agda hakkında bilgi vereyim az veet'in var 10 tane içinde 10 lira bu sizin bir bacagın ceyrege bile yetmez ondan dolayı vi-vet diye marka var içinde 41 tane var o yeter gibi hemde fiyatı 7-9 arası birsey onunla alırız sonra paranız varsa bidoder (40-50 lira) yoksa karınca yagı (15) lira yeter ayrıca lazer epilasyon isteyenler için fiyat vereyim ortalama olarak ( kılların cokluguna göre)

yüz tek bölge = 50
yüz tam bölge =200
kollar=450
bacak=750 :D
genital(isteyeceginizi sanmıyom ama :D ) =250
gögüs=göbek=60
-----------------------
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:20 ----------

bu arada kend sorunumuda anlatayım arkadaslar yüzde ve gögüsde nerdeyse hiç yok bacakda cok var ama pek takmıyom ama sorun kollar ben gitar calıyorum devamlı ayakdayım ve kollar ön planda ondan dolayı bazen kola sleev geçiriyom ama oda cok terletiyo ondan dolayı kolları halletmem lazım acilen :D
-------------------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:51 ----------

Ben bi yerde okudum 2010 lazerli epilasyon fiyatları

Bayanlar için 500 TL (Tüm vücut,yüz hariç)
Erkekler için 750 TL (Tüm vücut,yüz hariç)

Sitesinide vereyim (http://www.lazerepilasyonfiyat.com/)

Biraz uçuk ama bakalım ilerde param olursa yaptırmayı düşünüyorum bende,ağda sıktı...+ bu erkek kadın ayrımı ne ya sonuçta ikiside kıl :D

Arkadaşlar, bildiğim kadarıyla tek seans fiyatları onlar. Yani, 1 seansta pek mümkün değil tüm vücudun bitmesinin. Hatta tek bölgeler bile 3-4 seans sürüyor diye duymuştum araştırdığım sitelerden. Hele birde çok kıllıyım diyen arkadaşlar tüm vücut için kesenin ağazını baya bi açmaları lazım anlayacağınız. Kıllarınızdan kurtulmanız dileği ile...
:)

önümüzdeki birkaç yılı buna harcamamız gerek ozaman... =]

benden size bir tavsiye çok sevineceksiniz.. kıllarınızı bazı arkadaşların dediği gibi makinelerle alın iyice kısaltın ardından tüy sarartıcı kremler var aslında sarartmıyor tüyleri ten renginize çeviriyor ve vücut hatlarınız direk ortaya çıkıyor sanki hiç tüy yokmuş gibi. google'den tüy sarartıcı kremleri bir araştırın ben gittigidiyor.com'dan alıyorum ve inanılmaz memnunum. şuan en iyi tavsiye benden sanırım...

PHILIPS TT2021 BODYGROOM almayı düşünüyorum. Biraz daha araştıralım...

Bu arada almak isteyenler varsa fiyatı Darty'de 114 TL ki gayet de makul...

Son düzenleme:
philips almayın pişman olursunuz ben aldım kullanamadım onun yerine remigton alın çok çok iyi diğerinden kıyaslanamaz bile

philips almayın pişman olursunuz ben aldım kullanamadım onun yerine remigton alın çok çok iyi diğerinden kıyaslanamaz bile

Remington ülkemizde pek bilinmemesine rağmen traş makinelerinde dünyanın bir numarasıdır, traş makinesi kullanacak arkadaşların bu ürüne de bakmasında fayda var bence.

Lazer epilasyon ile kıllardan kurtulmanız tahminimce 2 yılı bulurki gene de %100 kurtulacağınızı sanmıyorum. Öyle 3-4 seans ile kurtaramazsınız. İlk operasyondan sonra 2 ay içinde kıllar eski haline gelmiş oluyor dolayısıyla başlarda 2 ayda bir gidiyorsunuz, ilerki zamanlarda kıllar zayıflıyor ve çıkması daha uzun süre alıyor, yaklaşık 3-4 ayı buluyor. Yalnız acısına dayanmanız lazım özellikle kalın kıl kökleri bayağı bir acıyor o yüzden büyük bölgelere yaptırmak çok da mantıklı gelmedi bana.

Lazer epilasyon o kadar zor birsey mi ya daha yasım 17 ama kıl potansiyelim cok yuksek oldugu icin ilerde yaptırmayı dusunuyordum simdi cok korktum nasil kurtulacagız biz bu kıllardan

Bu yaz bitti. Gelecek yaza ağda yaptırıp girmeyi düşünüyorum. Sonrasında da ravenant ın dediği gibi yapmayı düşünüyorum bakalım daha zaman çok şu an kıllarımla memnunum:)

son 1 ayda almaya basladim cok fena gurelrdi. tek cozum agda :D dalga gecmiyorum agda hem ucuz hem de cok etkili fakat inanilmaz aciyor

bu makına tuy dokucu ıslerıne gırmeyın bence hemen ertesı gun uclarının cıkmaya basladıgını gorursunuz en guzelı agda acıyor ama bellı bı sure sonra acıya duyarlı ahle gelıyor ınsan:) ben agdadan snra kalan ufak tulerıde epılasyon makınasıyla alıyorum bır ay cillop gıbı gezıorum:)

Ben kadıköyde lazer epilasyon yaptırdım tüm vucut 750 lira.Bu fiyatı hiç bir yerde bulamadım Dermatec kadıköy rıhtımda.Burdan ucuzunu bulamazsınız bence
Benimde vucumda baya kıl var.Daha 3-4 seans gitmem gerekiyor.

Back
Yukarı