Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vücutta ben komple yaptırtmak istiyorum peki ya bu lazerde penis ve kalça kısmındakilere kıllara çözümmü yoksa sadece kollardaki filan tüyleremi etkili ben sakal bıyık hepsini aldırmak istiyorum bu yapılabilirmi yapılırsa ortalama tutabilcek en yüksek maliyet nedir ?

Ben sahsen gogus bolgesinden yana sansliyim, tuy vs yok bacaklari ise sac makinesi ile aliyorum 3 haftada bir.

ardaşlar bir firma kılllara kesin çözüm adı altında bir reklam yaptılar seda sayan programında ve bildiğim kadarıyla birkaç programdada yapıyorlar aradım görüştüm 21 gün uygulaması var sonra hayat boyu kıl falan çıkmıyomus paket fiyatı 420 500 tl civarları yüz için falan ayrı setler varmış erkekler için olanı 10 gün sonra satışa cıkcakmıs erkekler ve kadınların ayrıymıs ben sipariş vercem denicem eğer sonuctan memnun kalırsam buraya yazarım hem 6 ay ara verdiğim body içinde güzel bir başlangıç olur.bıraktık göbek bi tarafa kalça bi tarafa gitti psokolojimde bozuldu:D neyse kullanında yazarım kolay gelsin

Beyler benim yaş 16 olmasına rağmen bacaklar bide kollar aşırı derece kıllı bacakları makina ile kısaltsam kötü dururmu bide kaç numarada kesmem lazım
Kola ağda yapılır uğraşılmaz diye düşünüyorum bide okulda alay konusu olmayalım :(

Ben yeni basladimda bisey sormak istiyorum killarin kaslara yonelik bu kadar etkisi varmi yani kesmesek kas cikmazmi ? karin bolgesi icin konusuyorum tesekkurler simdiden cevap verenlere

arkadaşlar şahsen traş makinesini kullanıyorum. vücut için hiç başlık takmadan (muhtemelen 0 oluyor) alıyorum ve birkaç ay boyunca rahat ediyorum fazla çıkmıyorlar. bacaklar konusuysa benim en büyük derdim. Allah bir bacak kılı vermiş bana yemin ediyorum maymunlarda toplasan o kadar kıl çıkmaz :D vücutta olmayınca da garip duruyor yazın falan haliyle. onun çözümünü de yine makineyle buldum. başlığı takıp ayarını 12 ya da 10 a getirin (kuaförüm geçen traşımda 12 nin bizim bildiğimiz 5 numaraya denk olduğunu söyledi saç için) vurun bacaklara gitsin. hem tüysüz durmuyor bacaklar hem de sanki doğalmış izlenimi veriyor. :)

değerli arkadaşlarım kıllara kesin çözüm diye reklamı yapılan ürün adı epilamor belki duymuşsunuzdur.sipariş ettim geldi ama kullanmaya bi türlü başlayamadım çünkü 2-3 saat gidecek kesin uygun zamanı bulamadım aslında birazda terreddütlerim var bakalım bi millet kullansın nasıl olcak falan diye bende beklemedeyim cesaret edip kullanırsam sonucu yazarım

meraba ,benimde merakla takip ettiğim bir konuydu bu kıllar . Belli bir dönem jilet kullandım ama çok zahmetli bu jilet . şimdi tüy dökücü kullanıyorum haftada 1 yapıyorum . daha kolay oluyor benim için . yaz gelirse bacaklarıma ağda yapıcam güzel duruyor :D hemde 1 ay temiz geziyorsun :D :D

bence dişinizi sıkın ağda yapın.
çok canınız acıyor veya korkudan ölüyorsanız, anestol uyuşturucu kullanın.
özellikle göğsünü jiletle alan bir erkek en az göğsü kıllı bir erkek kadar kötü,itici görünüyor çünkü.

göğsümü ağdayla aldım,çok acıdı ama değdi.
ben şu sakız gibi yapışan ağdaları kullandım, ama diğer hazır bez gibi olan ağdalardan daha az acıdı.

bacakları ise hamam otuyla almıştım 1 ay falan oldu,diken gibi çıkmaya başladı.bacakları da azaltmak için her ay ağda falan mı yapıyım yoksa makinayla mı alıyım?

Geçenlerde Veet'in tüy dökücü kremini kullandım, omzumda inanılmaz sivilce yaptı öyle böyle değil. Nasıl geçireceğim bilmiyorum. Lepidak hiç yapmamıştı. Nedendir acaba?

caner23 yapmamıştı bana ama ben kılları döktükten sonra karınca yağı kremi sürmüştüm.Sürmeseydim yapar mıydı bilmiyorum.Ama sakın göğse yapma hamamotunu,sakın!!!

caner23 yapmamıştı bana ama ben kılları döktükten sonra karınca yağı kremi sürmüştüm.Sürmeseydim yapar mıydı bilmiyorum.Ama sakın göğse yapma hamamotunu,sakın!!!

neden hocam ben özellikle göğüs ve karın için düşünüyordum.

en etkili yöntem nedir peki? öğrenciyimde ona göre önerin :D

Back
Yukarı