Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de öğrenciyim kardeşim,göğüse marketten aldığım çam sakızlı ağdayla yaptım.Bir süre ocakta kaynatıyorsun.Sonra banyonda mermer gibi bir yere seriyorsun.sakız kıvamına geldiği an ona şekil verip vucuduna yapıştırıp çekiyorsun.Bundan daha önce veetin ağda bantları ile olanı yapmıştım göğsüme ama o zaman çok canım yanmıştı.Kısacası göğüse hamam otu ya da tüy dökücü ya da jilet kesin sürme ,diken diken çıkar pişman olursun.

bı ara arastırdım lazer epilasyonu tum vucut 2-3 bın tl arası ama deger bence omur boyu kurtuluyosun sonucta

Başlıkta "kıllara çözüm" yazdığını görünce heyecanla geldim doğrusu :D ama umduğumu bulamadım. yorumların çoğu kesin çözüm için lazer epilasyon yönünde. ama lazer içinde çok iyi araştırma yapmak lazım. ucuza yaptıracağım diye merdiven altı yerlere gitmenin pek faydası olacağını sanmıyorum

Bulgaristan'dan merhaba arkadaslar! Forumunuzu beyendim kayit oldum!

Killara en iyi cozum bence ağda, ama profesionel biri yapmali! bu konuda sorusu olan varsa skype adresim: krugovrat :)

ya baya yorumları okudum bu "Ağda çözüm" diyenlere şaşıyorum :S sanki 1 kere balyozla vuruyo daha çıkmıyor :D bence kesin ve uzun süresi çözüm epilasyon fakat pahalı diyede ucuz yerlerde yaptırırsanız hiç umulmadık sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Eski bir bilgiye dayanarak konusmam gerekirse Limon Suyu !
Sporcu abilerim ve karadenizli babaannelere dayanarak söylüyorum arkadaslar.
Ağda ile alıp sonra limon suyu saf limonun suyu yanlız aldıgınız bölgelere masaj yaparak sürmelisiniz limon suyunu.Biraz yakar ama daha sonraları alışırsınız. Bazı kıllar 3-4-5 cm oluyor onları ağda ile almak tam bir felaket onun için ilk basta makasla kendi capınızda kısaltabilirisiniz. 1 -2 cm boya geldikten sonra ağda ile alırsanız daha az acı cekersiniz. Ha bu arada jilet le almak makine ile almak hamam otu tozu ve 4-5 tl lik tüğ dökücülerle kıllarınızı almak ters etki yapar.Kıllarınızı daha çok besler ve gür çıkmasına sebep olur. Bioderin serumlu kıl dökücüleri var onları araştırabilirsiniz kullananların çoğu memnun. Birde aktarcılarda karınca yağı olması lazım kıllar için bitkisel çözüm olarak bunları söyleyebilirim.
Teşekkürler

Arkadaşlar selam,

Ben de benzer dertten muzdaribim, bu kış lazere gidecektim ama elde olmayan sebeplerden dolayı randevuları kaçırdım.

Ben şimdilik bu yazı Philips'in BodyGroom adlı traş makinası ile geçireceğim. Bu alet ıslak kuru duşta da kullanılıyor, yaklaşık 15 dk da ön gövdeyi sıfırlayabiliyorsunuz. Ayrıca birkaç tane farklı boyda da kartuşu var.

Lazer için ise gövde, sırt ve kollar için 850 tl fiyat almıştım izmirden.

arkadaşlar ilk defa tüy dökücü krem yada sprey herneyse ondan alacam ama nasıl alacam bilmiyorum bunların erkekler içinde olanı mı var yoksa bizde bayanların kullandığından mı kullanacaz eğer öyleyse bunu alışveriş merkezlerinden nasıl temin edecez, siz ne deyip aldınız?

nasılda başlığı görünce geldiniz sizi gidi kıllılar neyse öneriler neler kullanılan yöntemler neler jilet ağda epilasyon riskleri fiyatları ve profesyonel yarışmacılar yarışma öncesi hangisini terih ediyor?
Arkadaslar bence hic ugrasmayin yada agda yaptirin eger aci cekebiliyorsaniz yoksa philips bodygroom TT2021. ben dun aldim ve cok memnun kaldim.isteyen varsa 3 yillik grantisi olan var ben 110 liraya satarm. bir kere kullandim. isteyen teldn ulasabilir 5064870067

göğüs bir nebze çekiliyorda bu sırt kıllarından nefret ediyorum kabusum oldu lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama kaç seans gerekir acaba ve ne kadar olur ücretleri bilmiyorum daha önce 5-6 kez veet gerek krem gerek bantla aldırdım fakat yine çıktılar daha gür şekilde. ağda acıttığı için veet kullanıyordum 15 gün sonra siyah noktalar belirmeye başlıyordu en az 15 günde bir yapmak lazım o da çilenizi çeken olursa :)

Kıllara kesin çözüm arıyorsanız lazer epilasyondan başka bir çare yok. Lazer epilasyon pahalı geliyorsa 30-40 liraya kartuş ağda seti alın. Vivet'in pembe kartuş ağdalarını öneririm diğerlerine göre biraz daha az acı çekersiniz. Bu arada acınızı azaltmak istiyorsanız emla isimli anestezik krem var. Piyasada ki en etkili krem şuan için emla yalnız biraz pahalı bir krem. Yanlış hatırlamıyorsam 50 küsür tl ve içinde 5 tüp var yani göğüs ve sırtınız için ancak bi sefer kullabilirsiniz. Ben sırt bölgemde ki ince tüyler için 3 4 kez kartuş ağda ile epilasyon yaptırdım ve şimdi neredeyse hiç yokmuşlar gibi omuz bölgesindeki tüylerimde epeyi seyreldi ama sırttakiler kadar değil. Muhtemelen tamamen yok olmaları için lazere ihtiyaç var. Zaten sir ağda uygulamasını düzenli olarak bir bölgeye yaparsanız her defasında seyreldiğini görürsünüz. Tamamen bitirmese de önemli ölçüde azaltacaktır. Ancak kesinlikle sir ağda olmalı.

gecen hafta ilk defa lazer yaptirdim gögüs ve karin kismina. önceden agda yaptirmis biri olarak söylüyorum. agda kadar olmasada acisi var. ilk basta dayanimicam sandim. karin bölgesi özellike cok aci veriyor. ateste yaniyorsunuz gibi ama bir 10dak sonra alisiyorsunuz. yaptirmadan önce okumustum yok sivrisinek isirmasi gibi filan diye. sivri sinek degil essek arisi sokmasindan beter :D 1 hafta oldu killar cikmaya basladi ama köpük yada jiletle aldigindan yavas agdadan hizli cikiyor. fakat bazi bölgelerde parcali parcali kil cikmadi cok ilginc. neyse daha ilk seansim 8-10 seansi bulur diyorlar büyük bölgelerin.

Back
Yukarı