ilk ağdadan 1 ay aradan sonra kıllar çokta uzamadı ve ve baya zayıfladı..2.yi dün yaptım bu sefer veet marka soğuk ağda bantlarından aldım.20 adedi 14 ytl civarı ama çok basit uygulaması..
acı yine vardı fakat ilkine göre çok daha az..yine kızarmalar oldu..hatta alerji gibi kabarmalar oldu..öncekinde 2-3 günde nerdeyse kabarıklık vs.. kalmamıştı bu seferde 1-2 güne geçer sanırım..
ilk gün yapılan yer resmen ateş gibi oluyorben üst göğüsün tamamını yaptım..
tabi kıl köklerinin olduğu yerlerden ufak kanamalar oluyor.bunu göze alıcaksınız artık..
2.tecrübem aynen böyleydi..kesinlikle tavsiye ederim..
kızmayın bana ama yazmadan edemicem..erkeklerin de bu tür sorunlarla uğraştığını bilmek ne güzel hyper_ hep bizmi uğraşcaz sizin de canınız yansın :evil: sölemessem içimde kalırdı valla darılmak yok..
not:karınca yağı tüy azaltmada kullanlıyor evet ama tamamen bitirene hiç rastlamadım söleyim..öle 2-3 seferde de bitceğini sanmam..ayrıca alıcaksanız dikkat edin,ben internette 20 milyona gördüm,aktarda da 2,5 milyona..sahtesi var belli ki..
Toplam 3 kere yaptım 4-5 ay içinde ama ne yalan söyliim acısı ilk günki kadar olmasada yinede dayanılır gibi değil..kıl dönmeleri ve sivilcede cabası..kadınları şimdi daha iyi anlıyorum desem yeridir.. her nekadar göğüs kılı (tüy değil ama :evilağdasının acısını bilmeselerde
bi süre (yıllarda sürebilir) ağdadan uzak duracam..
TVe gerçekten tıp dünyasının buna bir çözüm bulamaması çok garip..Kurtulma yöntemleri ise keseyi sarsan cinsten..
Tüy dökücü kremlerden denemediğim kalmamasına rağmen hem çok zahmetli hemde beklediğim etkiyi alamıyorum malesef..Soğuk ağdayı düşünüyorum ancak bütün vücuda ne kadar gider ve yardımsız nasıl yaparım bunu bilmiyorum..Çünkü toplumda erkeğin ağda yaptırması pek kabul gören bir durum değil..
Denemiş ve uygulamış birisi olarak söylüyorumki..İlk alacağınız hamam otudur.Temizlik için tabi,ikincisi ise karınca yumurtası yağı..Hiç beklemediğim kadar iyi bir sonuç aldım.Tabi herkes te farklı bir etki yapacaktır ama ben çok iyi etkisini gördümki.daha 1 . haftasında mide üzerindeki ince kıllar yok olmaya başladı ve göğüs üzerindeki kıllar inceldi hatta bazı kökler tamamen yok olmuş..Uygulamaya gelirsek..
Aktarlardan alacağınız 100 gr kadar hamam otunu(bu iki kullanımlık için yeter) az miktarda su ile karıştırıp vucudunuza sürüyorsunuz.yaklaşık 5-7 dk içinde kılların görünümünden anlıyorsunuz zaten yakıyor tamamen.Tabi yanma sizi fazla rahatsız etmez..Tabi bazı kişilerin cildinde hafif tahrişler yapabilir fark olacaktır..temizlikten sonra karınca yumurtası yağını damlatarak yetecek kadar sürüyorsunuz 3 saat sonra yıkayabilirsiniz.Ben akşam sürüp sabah duş alıyorum...1 şişe 3-4 gün yetecektir.ilk şişede farkı gerçekten hissettiriyor.Bu şekilde uygulamaya devam..Ayrıca cilde çok güzel bir görünümde veriyor.Kesinlikle tavsiye ederim..Şuan mide üstü tamamen temizlendi göğüste ise parçalı şekilde kıl kökleri yok olmuş ve kıllar incelmiş durumda..Arka kol bölümüne özellikle önem verdim çok iyi oldu..
arakdaşlar sizin dediğiniz yöntemler göğüs göbek üstü vs için kullanılabiliyor fakat benim derdim kollarımla.. yani her zaman gözönünde olan yer.. şimdi dediğiniz yöntemler kollarda uygulanamıyor takdir edersiniz..ben sürdükçe zamanla azaltan veya koldaki kıllara melanin salgılanmasını engelleyen yani zamanla kimse farketmeden görünürlüğünü azaltan bi çözüm arıyorum.. ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?