Kıllardan şort giyememe

qwer35

Üye
arkadaşlar yaz geldi ama kıllardan şort giyilmiyor yaş 16 ne yapabilirim olsun ama az olsun hiç olmamasıda iyi değil:S

Eminim bi kac sene oncede killarinin cikmasini istiyordun kendinle barisik olmalisin oncelikle
sonrada forumu arastir hamamotu tuy dokuculer agda cesitleri ile ilgili pek cok baslik mevcut

yok kardeşim ya öyle değil çok sık ve uzun evde kendi imkanlarımla azaltacagım yöntem yokmu ama belli olmasın fazla:)

başlığı görünce çok güldüm :) aynı sorun bendede var, mekik çekerken şort açılıyor kıllı bacak ortada:):)
lazer-jilet-ağda bandı-tüy dökücü
çok yol var
bizim bi arkadaşta bu sorundan şikayetçiydi yaza 1 ay kala jiletle kesti 1 ay içinde hafif hafif çıktı tüyler normal duruyordu ama ilk kestiğinde çok kaşıntı ve yanma yapıyor

sana mükemmel ve kesin bir çözüm söyleyim. berberlerin traş makinalarının benzerlerini al. ama ayarlanabilir olsun uzunluğu. onunla 3 haftada bir felan saçını keser gibi kısalt. hem kestiğin belli olmuyor hemde sertleşmiyor.

beyler hamam tozu diye bırsey var ınanınn cok gusell bı sonuç alıyorsunuz!tozu suyla karıstırıp çamur kıvamına geldıkten sonra genıtal bolgeler harıc göğüs ve bacaklara sürünn 3 5 dakıka bekledıkten sonra suyla yıkayın.nereden bulacagınaıza gelınce aktarlarda bolca mevcut hep pahalı bırseyde değil ..istersenız bı deneyın derımm banko 3 hafta kıl sorunu olmaz ve kıllar artmaz.3 hafta sonra tekrar yaparsınn böylece sıkılmıs oldugun kıl durumundan kurtulursun:)

Hamam tozu genelde kökten döktüğü için sertleşme problemi yapabiliyor. Ben de genimden şikayetçiyim bu konuda. Vücutta hoş durmadığına katılıyorum. Yaşım 18. 16 yaşımdan beri istenmeyen tüylerle mücadele ediyorum. Arkadaşların da önerdiği gibi saç makinesini al üzerinden geç ya da hiç belli olmasın diyorsan makasla orantılı şekilde kes. Spor yaptığında eskisi kadar çok çıkmıyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış mıdır bilmiyorum ama benim deneyimlerime göre eskisi kadar çıkmıyor...

Jilet gibi tüyü dipten almadığı için döktüğünüzden 2 kat daha fazla çıkmaz. Yavaş kıllar azalır. Düzenli kullanırsanız üründen tam verim alabilirsiniz.
Ürünü göz ve yüzüne kesinlikle teneffüs ettirmemelisiniz. Bu yüzünde tahrişe neden olabilir ve istenmeyen sonuçlar elde edebilirsiniz, hatta ağır yaralanmalara bile maruz kalabilirsiniz.

Sonuç olarak, ağda gibi yöntemleri kullandıysanız bir bu yöntemi kullanmanız size bir alternatif olacaktır. Ama emin olmalısınız ki pişman olmayacaksınız.dipnot:sadece tavsiye saygılar beyler:)

Makinayla almanı tavsiye ederim. Az bişey alacağım fazla belli olmasın diyosan makasla kırpmakla uğraşacaksın yani çözümü bu. Öteki türlü diyosan dediğim gibi makinayı kullan. Ben aldım neredeyse 2 ay oldu eskisi kadar uzamadı hala.

Back
Yukarı