Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, artık haşlama tavuk yemekten bıktım. Tavuğu bazen az zeytinyağı ile tavada kekik vs ile yapıyorum. Malum bayramdayız kırmızı et de depoladım biraz. Ama bunları nasıl yapmalıyım bilemedim. Çünkü etin kendi yağı var biliyorsunuz. Ama hayvansal yağlardan uzak durun diyorlar. Özellikle etleri yağlarından ayırdım o şekilde duruyor. Bunuda zeytin yağı ile mi kavurmalıyım? Tarif önerir misiniz ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok
Hocam aslında hayvansal yağ çok katı bir hale deilse çok ayırmayla uğraşmayın.Çünkü hayvansal yağların testosteronu artırıcı özellikleri bulunuyor.Yani faydalı bir yağ.Et tarifine gelicek olursak ete ekstra yağ eklemeyin.Çünkü kendi suyunu saldığı zaman kavrulacak üstünede istediğiniz baharatları katın mis