kısa aradan sonra spora başladım kilo alamıyorum ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HankraLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HankraLL

Üye
slm beyler. yaklaşık 6-7 ay vücut geliştirme işe uğraştım ve 3 ay ara werdim şimdi tekrar başladım ve önceden de olduğu gibi kilo alamama problemim war. şimdi Optimum protein aldım kullanıyorum . spor öncesi we sonrasi 1'er ölçek alıyorum. uyku düzenim spora gitme gün we saatlerim hep düzenli fakat kilo alamıyorum yardımcı olurmusunuz. boy-180 kilo- 68-69) tşk..

Optimum Protein sana Kilo aldirmaz sadece günlük eksik Protein ihtiyacini karsilamana yardim ederki su an icin onun bile sana gerekli oldugunu düsünmüyorum.Biraz daha fazla komplex KH lara yönel günlük yedigin pilav bulgur yulaf v.s oranlarini artir,Kilo alamiyorsan baska bir rahatsizligin yok ise yediklerin yeterli gelmiyor demektir daha fazla yiceksin bunun baska bir alternatifi yok malesef.

Optimum Protein sana Kilo aldirmaz sadece günlük eksik Protein ihtiyacini karsilamana yardim ederki su an icin onun bile sana gerekli oldugunu düsünmüyorum.Biraz daha fazla komplex KH lara yönel günlük yedigin pilav bulgur yulaf v.s oranlarini artir,Kilo alamiyorsan baska bir rahatsizligin yok ise yediklerin yeterli gelmiyor demektir daha fazla yiceksin bunun baska bir alternatifi yok malesef.
.. neler neler denedim şidiye kadar alamıyorum işte 1-2- kilo alıyorum veriyorum hep aynı ... kaslar demir gibi sert oldu genişleyemiyorum sıkıntı büyük :([DOUBLEPOST=1427736457][/DOUBLEPOST]spora başladım 65 kiloydum geçen sene şimdi 68 sen düşün.. bir çok şey aldım denedim bi gelişme yok.. kaslar demir gibi ama genişlik yok ...

Back
Yukarı