Kısa kısa yardımlarınızı bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan can53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can53

Üye
Öncelikle meraba. ben forumu sürekli takip ediyorm ama bu sorunumun cevabını bulamadım tam olarak.

Ben bodye 2 ay önce başladım. Amacım prof olarak yapmak değil sadece yaza biraz düzgün girmek.

Protein tozunun yanında günde 3-4 tane aminoasit kullansam bana pek bi zararı olurmu acaba? veya işe yararmı diyeyim.

Teşekkür ederim

İşe yarar tabi neden yaramasın :) Ama ne protein tozu nede aminoasitlerden mucize beklemeyin.

69 kiloyum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:31 ----------

Amino asiti şimdilik unut. Bir iki ay daha proteini düşünme. Beslenmene dikkat et. Senin için en önemlisi şuan bu.

yahu zaten haziranın ortasına kadar gidicem ne zmn kullancam o zmn proteini

4-5 ay için bu spora başladıysan protein tozu alman yersiz zaten. Protein tozları vucudun protein arzını doğal beslenme ile tolere edemeyeceğiniz zaman alınabilecek destek ürünleridir. Ne yazık ki bazı salonlarda sırf para kazanmak için antrenörler bu tür ürünleri 15 -30 günlük sporculara pazarlamaktadırlar. Bu sporcuların kullandığı protein tozlarının büyük bi kısmı vucut tarafından kullanılmadan dışarı atılıyor. Yani paranızı ha klozete atıp sifonu çekmişsiniz ha protein almışsınız aynı.

Back
Yukarı