Kıyafetlerde göğüs ucu görünmesi

Maxpow

Üye
2-3.5 ay body yaptım sonra ara verdim biraz ancak eskiden olmuyodu bıraktıktan sonra olmaya başladı( bu ne biçim anlatış len diyebilirsiniz =D) özellikle body bişey giydiğim(iz)de bazı kişilerin göğüs ucu görünüyo atletsiz vs..gömlek giyimindede öyle buna nası engel olabilirim veya daha doğrusu nasıl düzeltebilirim bunu..

bendede o sorun var üst göğüs tamam iyi duruyoda, o alt göğüs bitürlü gitmiyo sordum jinokomastide yok daha sıkı çalışcaz ozaman alt göğüse.

Valla hocam göğüs uçlarını kapamanın bir yolu yok :) atlet giyicez yada beyaza boyuycaz yada beyaz gymiycez :D yada rtık konfeksiyon ve moda dünyası göğüs ucu kısmındaki kumaşı daha kalteli yapıcak veyaa biz gidip 10 tl lik badi almıycaz :) iş kuşmaşın kalitesinde valla kaliteli kumaş alırsanız içini göztermez gidip bir nike türü kalite bir mağazada deneyin birde gidip köşedeki mağazadan 10 tl lik badi alıp deneyin farkı mutlaka görürsünüz.

kumaş nekadarda kaliteli olsa,göğüs yağlıysa o şişkinlik gitmiyo kıyafette, görünen köy kılavuz istermi hiç :)

kumaş nekadarda kaliteli olsa,göğüs yağlıysa o şişkinlik gitmiyo kıyafette, görünen köy kılavuz istermi hiç :)
maxpwun bahsettıgı sey gogusun yaglı olmasından kaynaklanan goruntu degıl bahsettıgı sey meme ucunun gorunmesı bu bendede sorun ama yapacak bısey yok ıdare edıcez mecburen

göğüs ucu dediğin nedir ki? bedeninin bir parçası.
kendi bedeninizden korkmayın,utanmayın. takıntı yapmaya gerek yok bunu obez değilseniz ve sarkmış göğüsleriniz yoksa.

Neden dert ediyorsunuz ki?Bence cok kötü durmuyor hem bayanlar da hoşlanıyor.Bundan utancak bir şey yok kanımca.

aynı sorunu herkez yaşıyo,alt göğüs de yağlandımı dahada belirginleşiyo.diyet sıkı kas tek çagre

kesinlikle kuruntu yapmana gerek yokta benim asıl merak ettiğim body yapan değerli abilerimin göğüsleri sanki yağlı gibi belirgin oluyor yani benim merak ettiğim yağlı olduğunda da aynı görüntüde... sonuç olarak onlar rahatsız olmuyor mu??

benim göğüs uçlarım yağlı ve kaslarımı geliştirmeye yeni başladığım için hem yağlar hemde kaslar daha geniş durmasını sağlıyo ve t-shirt bile giyemiyorum :/
ve bu benim hayattaki fiziksel olarak tek sorunum :S okulda t-shirt uygulamasına geçtik ama ben hala ceket giyiyorum :( çözüm varsa LÜTFEN özel msj yollayın

Herkese merhaba. Benim de bu konu hakkında bir sorum olacak. Göğüs uçlarım banyodan sonra ya da su temas ettiğinde , tüyler diken diken olunca vs o zaman küçülüp dikleşiyor, ucu belirginleşiyor o zaman aynaya baktığımda göğsümün tamamı daha estetik duruyor yada bana öyle geliyor. Ama normal halindeyken sanki göğsümün tamamı çok kötü duruyor. Bi göğüs ucu bu kadar değiştirir mi bilmiyorum ama göğüs ucunu nasıl hep belirgin tutabiliriz ? Normal hali sanki sırf yağ gibi ...

Coombo5 tam olarak bilmemekle birlikte fikir üreteceğim.Erkekte ve kadında göğüs ucları müthiş hassas bölgelerdir.O yüzden bu kadar hassas bir bölgenin soğuk-sıcağa tepki vermesi gayet doğaldır.Ama bunu sürekli yapmak için orayı sürekli uyarmak gerekir buda zordur diye düşünüyorum.

Herkese merhaba. Benim de bu konu hakkında bir sorum olacak. Göğüs uçlarım banyodan sonra ya da su temas ettiğinde , tüyler diken diken olunca vs o zaman küçülüp dikleşiyor, ucu belirginleşiyor o zaman aynaya baktığımda göğsümün tamamı daha estetik duruyor yada bana öyle geliyor. Ama normal halindeyken sanki göğsümün tamamı çok kötü duruyor. Bi göğüs ucu bu kadar değiştirir mi bilmiyorum ama göğüs ucunu nasıl hep belirgin tutabiliriz ? Normal hali sanki sırf yağ gibi ...

vay kardeşim ya sonunda benim sorunumdan muzdarip birini buldum aynı şey bendede var.Soğuk suda bi sertleşiyo meme ucu göğüs taş gibi oluyo hatlar harika belli oluyo sanki şınav çekmiş göğüsleri şişirmiş gibi ama 2 dk sonra tekrar meme ucu büyüyo biraz daha göğüs eski haline dönüyor :(

Back
Yukarı