kıyafetleri nereden alıyorsunuz.

slim fit demıssınız lakın bu tarzı nerede bulsam bel omuz arasında oran pek yok .

mesela damatta denedıgını hatırlıyorum . urunun omuz bolgesı genıs bel bolgesı dar gıbı bı olayı yok . dırek slım boru gıbı sankı , ustu neyse altıda o (altın yıldız ,sabrı ozel ,dufy,kıgılı , suvarı , hatemoglu tarzı yerler 1 derece spor kesım ( ıtalyan) sunuyorlar. bel omuz arasında fark attıkca ellerınde spor urunler vucuda oturmamaya baslıyor .
bı sararın interviewı vardı . onun kalıp yapısıda artık kucuk gelmeye basladı yanı omuz bel oranından dolayı .
spor tıp tısort kot tarzı hmen hemn her magazada , ufak bı bolumde de olsa bulunuyor arasından secılıyor. .

ama sole kalıtelı gomlek ve ceket bulmakta cok zorlanıyorum . ideal kıyafet tanımı benım ıcın ; kıyafet vucud calısıyorum dedırtmelı ama bunu gostermek ıstemıyormus gıbı davranmalı :D yanı hafıf bol durusu yanında vucuda tam oturmalı

Arzular şelale :)

bende asla dar giymeyenlerdenim . sevmıyorum ole bakın ben cok ırıyım der gıbı dolasmayı gerkede yok zaten cunku ben sporu gostermek ıcın degılde daha cok sadece kendım ıcın yapıyorum

şu an zaten kollar ve omuz sebebiyle 2 xl cok dar oluyor yanı hareket edemiyorum 3xl ise orta oluyor

ben genelde her markadan a.v yapıyorum boyner-mango he - koton - sarar - avva-lacoste-polo ve daha bır cok markadan

onerım eger ole cokda kutlelı degılsenız cok para vermeye gerke yok kıyafate normal gıyının ve lutfen dar gıymeyın 33 kolla :)

Keşke sadece 33 lükler giyse 20 - 26 -28 arası giyenlere ne demeli hyper_hyper_

Genellikle zara beğendiğim modeller olursa burberry.
Zaranın kalıpları ve modelleri gerçekten güzel lakin bu aralar tasarımları çok vasat umarım düzeltirler. Zaradan aldığım modeller vücuda tam oturuyor lakin apaçi gibi yapışmıyor vücuda tam istediğim şekilde.
Burberry ise bazı modelleri gerçekten çok güzel oluyor ama kalıpları klasik tip kalıplar.

Bu aralar zarada çok güzel blazer ceketler var fit duran

Back
Yukarı