Kızartma Neden Zararlı ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cs!!!
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cs!!!

Üye
haşlama yada yağsız tavada tavuktan bıktım artık günde 200 gramdan fazla yiyemiyorum bir kaç gündür yağ ile sos yapmaya başladım 500 600 gram tavuğu rahat rahat yiyorum tabi buna 30 gram kadar yağ koyuyorum. Günde zaten 50 gram kadar yağ tüketiyordum fıstık ezmesi, salatada falan burdan azaltıp tavuğa koymaya başladım. Benim anlayamadığım konu zeytinyağı sağlıklı hatta yağ yakımına yardımcı kızartınca depolanmayamı başlıyor?
 
Kardesim bunu daha tecrübeliler daha iyi anlatabilir ama sana şunu söyleyebilirim.Bende çoğu zaman tavuğa biraz zeytinyağı ile pişiriyorum benim bildiğim kadarıyla bunun bir zararı olmaz tamamen yağda kızarmadığı sürece.Tabi %100 konusmuyorum bildiğim kadar söyleyebilirim bunu.
 
Back
Yukarı