Kaç aya toplarım arkadaşlar ?

Boy 176 kilo 86. Yağ oranım oldukça yüksek ölçtürmedim açıkcası. yüksek yağ oranlarından düşük yağ oranına düşen arkadaşlar yardımcı olabilir mi yanlardan özellikle muzdaribim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 1.943
  • 22.jpg
    22.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 2.000
cla ve multivitamin kullanmanı kesinlikle öneririm zayıflama döneminde vitamin mineral kaybını en aza çekmelisin ayrıca cla ile yağ oranını azaltmayı hızlandırabilirsin güzel bir idman programı ve beslenme ile güzel forma gireceğini görebiliyorum.

başaramadım arkadaşlar :d üstüne daha 7 kilo aldım. yazın Liposuction yaptırmayı dusunuyorum yanlarım ve gögüslerim için :D

7-8 ay.[DOUBLEPOST=1556449960][/DOUBLEPOST]
başaramadım arkadaşlar :d üstüne daha 7 kilo aldım. yazın Liposuction yaptırmayı dusunuyorum yanlarım ve gögüslerim için :D
kac ay spor yaptın ki liposuctiondan bahaediyorsun. Kesinlikle yanlış.kilo aldıysan kusura bakma ama cok yanlıs yapmıssın bu işi. Ls ile yağ aldırsan bu beslenmeyle 1-2 seneye yine aynı olursun demedi deme.

bi hastalığın varsa ondan dolayı ise kilo alman, laflarımı aynen geri alırım.

Son düzenleme:
kardesim gögsümde jinekomasti varmış, spora giderken sürekli ruhsal olarak psikolojik olarak kendimi sıkıntıda hissediyordum. Yani mecbur olarak liposuction yaptıracagım :) eh yaptırmışken şu simit bölgesinden göbekten de kurtulup sonra hayvan gibi spora asılacağım. 2 yıl spor geçmişim var bu ameliyat beni psikolojik olarak da bedensel olarak da motive edecek. :)

Liposuction ameliyatı oldum arkadaşlar. Şuanda yağlardan eser yok :) Fakat çok ödem var onu da 1-2 ay içinde halledeceğim :)

Ameliyatın 6. günü bugün. Göğüs tarafımda biraz his kaybı var oda normalmiş. Ödem de var ve su langır lungur belli :D korseyi cıkarınca gögüs tarafımın hafif alt tarafında sular toplanıyor :D:D Doktor bunun normal oldugunu ödemi atacağımı söyledi. Simit çevrem için morarmalar ve şişlikler mevcut ortalama 1-2 ay içinde buraların da iyi de toplanacağını söyledi. Ödem ve şişlikler olmasına ragmen şuan belim gayet inceldi dümdüz. Doktor daha da inceleceğini söyledi. :) Yarın kontrolüm var bakalım neler bekliyor beni.[DOUBLEPOST=1557229986][/DOUBLEPOST]Hatta size ameliyatta çekilen bir kaç resmi atayım :)
https://hizliresim.com/36yy0r
https://hizliresim.com/lqnnaE
:) Bu 2. attıgım resim sadece yanlarımdan çıkanlar. Oraya liposuction yapılmadı yağlar komple direk çıkarıldı ve deri biraz sarktıgı için gerdirme yaptı doktorum. Sonuçtan çok memnunum şuanda ödemler ve şiklikler de gidince bu iş tamam :)

kilo almamaya dikkat et. kilo alır yağlanırsan bu sefer çok daha kötü bir biçimde farklı yerlerde toplanma riski var. yani ne bileyim ben mesela hiç düşünmedim yaptırmayı zaten cesaret edemem.

Geçmiş olsun tekrardan. Doktorluk için konuşuyorum bu iş yapılcak iş değil :D
Aynen öyle vallaha :)[DOUBLEPOST=1557470720][/DOUBLEPOST]
kilo almamaya dikkat et. kilo alır yağlanırsan bu sefer çok daha kötü bir biçimde farklı yerlerde toplanma riski var. yani ne bileyim ben mesela hiç düşünmedim yaptırmayı zaten cesaret edemem.
Şuanda güncel kilom 91.8 ameliyata girmeden önec 97.6 idi. şuanda vücudumda baya ödem var ben diyete de başladım. 80 olana kadar devam :)

5 saatte toparladım arkadaşlar :))
geçmiş olsun. motivasyonunu bozmak istemem ama yapılacak iş değil. yani ne bileyim yapmam öyle işler. yapanı da desteklemem. burada da bununla övünmeni şaka yapmanı desteklemiyorum. 5 saatte toparladım diyorsun emek yok. burada şimdi diyeceksin ki acı çektim bilmem ne. ama yok ben desteklemiyorum.

Öncelikle teşekkür ederim. ben 70 kiloyken bile yanlar ve göğüsler de yağlar vardı ve sarkma vardı. Ben şimdi kilo versem bile gerdirme operasyonu yaptırmak zorundaydım.bende ugrasmayayim dedim önce yağları aldırdım sonra da gerdirdim

Back
Yukarı