teşekkürler yorum içincla ve multivitamin kullanmanı kesinlikle öneririm zayıflama döneminde vitamin mineral kaybını en aza çekmelisin ayrıca cla ile yağ oranını azaltmayı hızlandırabilirsin güzel bir idman programı ve beslenme ile güzel forma gireceğini görebiliyorum.
kac ay spor yaptın ki liposuctiondan bahaediyorsun. Kesinlikle yanlış.kilo aldıysan kusura bakma ama cok yanlıs yapmıssın bu işi. Ls ile yağ aldırsan bu beslenmeyle 1-2 seneye yine aynı olursun demedi deme.başaramadım arkadaşlar :d üstüne daha 7 kilo aldım. yazın Liposuction yaptırmayı dusunuyorum yanlarım ve gögüslerim için![]()
Geçmiş olsun. İyileşince paylasımlara devam edin ilgi cekici.Liposuction ameliyatı oldum arkadaşlar. Şuanda yağlardan eser yokFakat çok ödem var onu da 1-2 ay içinde halledeceğim
![]()
Aynen öyle vallahaGeçmiş olsun tekrardan. Doktorluk için konuşuyorum bu iş yapılcak iş değil![]()
Şuanda güncel kilom 91.8 ameliyata girmeden önec 97.6 idi. şuanda vücudumda baya ödem var ben diyete de başladım. 80 olana kadar devamkilo almamaya dikkat et. kilo alır yağlanırsan bu sefer çok daha kötü bir biçimde farklı yerlerde toplanma riski var. yani ne bileyim ben mesela hiç düşünmedim yaptırmayı zaten cesaret edemem.
geçmiş olsun. motivasyonunu bozmak istemem ama yapılacak iş değil. yani ne bileyim yapmam öyle işler. yapanı da desteklemem. burada da bununla övünmeni şaka yapmanı desteklemiyorum. 5 saatte toparladım diyorsun emek yok. burada şimdi diyeceksin ki acı çektim bilmem ne. ama yok ben desteklemiyorum.5 saatte toparladım arkadaşlar)