Kaç ayda iyi bir vücuda sahip olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fotoğraflarda görüldüğü gibi vücudum var. 15 yaşındayım bu spora yeni başlıycam daha önce hiç çalışmadım.
Kısa boylu olduğum için en azından iyi bir vücuda sahip olmak istiyorum Önerileriniz nelerdir ?
Not: Boy:163 Kilo:56 Yaş:15

Belirli bi süre yok bu sporda iyi vücut anlayışına,beslenmene,antrenmanlarına göre bu süre değişir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda iyi bir araştırma yaparak gerekli bilgiye ulaşabilirsin. Başlangıç programı tarzı şeyler mevcut

Peki dumble,şınav,mekik,barfiks bunlar çalışılarak birşeyler yapılabilir mi ? evde yapabileceğim ilk aklıma gelenler bunlar

Tabiki yapılabilir şuanda bende evde çalışıyorum. Başlangıç için bunlar yeterli olur. Bi yerden sonra salon şart tabi. Unutmadan squat,çakı da ekle o hareketlere

6-8 ayda güzel işler çıkar ama düzgün beslenme ve idman çok önemli

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepinize çok teşekkürler dambıl ve diğer gerekli aletleri nerden sipariş edebilirim ve kaç kg kullanmalıyım ? Cahilliğime verin marc fit ve squat ne demek ?

Hepinize çok teşekkürler dambıl ve diğer gerekli aletleri nerden sipariş edebilirim ve kaç kg kullanmalıyım ? Cahilliğimeinternetten fit ve squat ne demek ?
Squat çömelme hareketidir internete bakarsan nasil yapildigini görürsun dambila gelinde evinin yakinlarinda adidas yada spor malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin internetten siparis verirsen oda olur dambilla ilk ay 5 kg ile calis sonraki aylar 10 kg ile dewam et 3 aydan sonra agirliguni arttirabilirsin

Dumbellı ayarlanabilir 20kg döküm al geliştikçe ağırlığı arttırsın squatı forumda ara googleda ara yap bisiler

Tamam 20 kg arttırılabilir alırım başka varmı evde çalışabileceğim bir alet ? ama boyum zaten kısa yüklenmek istemiyorum sadece kollarım kalınlaşsın ve göğüslerim şişsin biraz

Ayarlanabilir alıcam zaten bide internette bi alet gördüm

barfiks,mekik,şınav bu alet ile üçünüde yapabiliyorsun tavsiye eder misiniz ?

Bence hiç diyet yapma herşeyden ye gelişim çağındasın spor olarak da basket yüzme vb sporları öneririm 20 yaşına doğru alt yapın olur hem vucyt geliştirme için daha iyi olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı