Kaç cm kol kası için iyi denilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
42 cm kol eğer %7 ile %10 yağ oranı arasındaysa gerçekten tebrik ederim büyük bir işi başarmışsınız.(İyi mi diye soracak olursanız tabiki de :) )

Soylenecek her sey soylenmis daha ne denilebilir?

Evet, 42 cm kol, ozellikle define ise oldukca iyi. Aksine iddia eden elbette yoktur.

benim için 42 cm kol hafif eline ağırlık almış, hafif kalınca bir kolu olan kişi görünümü verir.

boy bu konuda çok önemli ama hiç bir arkadaş buna değinmemiş.

190 cm boyu olan bir kişi için 42 cm fena değil ama 'ben buradayım' diyen bir kol ölçüsü de değil. en az 45 olunca dikkatleri iyice çekmeye başlar.

ama 170 cm boyundaki biri için 41 cm bile patlamaya hazır bomba görüntüsü verir.

tabi ki aynı ölçüdeki hatta 1-2 cm daha ince define kol her zaman daha iyi durur.

Ben çok yeniyim de bilmiyorum. Bulk dediğiniz şeyle define arasındaki fark nedir acaba? Teşekkürler.[/QUOTE

arkadaş söylediği gibi çok yeniymiş o size sadece örnek olarak 42 cm deff %7-%10 luk kol nasıl dır diye sordu siz ise adamın kolunu sandınız o kadar :)

düzeltmek istedim d.d

dostum
öyle bir kolu hayal edemiyorum :))

Ben çok yeniyim de bilmiyorum. Bulk dediğiniz şeyle define arasındaki fark nedir acaba? Teşekkürler.[/QUOTE

arkadaş söylediği gibi çok yeniymiş o size sadece örnek olarak 42 cm deff %7-%10 luk kol nasıl dır diye sordu siz ise adamın kolunu sandınız o kadar :)

düzeltmek istedim d.d

dostum
öyle bir kolu hayal edemiyorum :))

İyi mi yani? Uzun süredir çalışıyorum. Boyum 1.91.

herkesin gözü var aynası var geçsin ayna karşısına kendi yorumlasın.bu işler sadece ölçüylede olmaz biceps-triceps oranı biceps tepesi vs vs bunlar uzarda gider.önemli olan kendiniz beğeniyor musunuz?

%10 yağ oranı olan, define 42 cm kola sahip birinin 'iyi mi?' sorusu soracağını zannetmiyorum, ha gerçek ise egodandır..

hele hele millet 40 cm kol küre girerken...

Benimde yaklasık olarak 3 ay oldu başlayalı vucudum hemen tepki veriyor başlangıçta soguk olarak 35 cm falandı suanda 38 cm, suplement takviyesi aldım .

Bizim okulda bir arkadaş var boyu 185 civarında acayip sağlam vücudu var. Yağ oranı çok düşük zaten bicepsteki damarlar epey kalın. Neyse ben kolunu 45 cm civarı zannederken sıcak 41 demesi beni epey şaşırttı. Vücut yağ oranı yüzde 7-8 falandır Yani define kol olduğundan çok daha kalın gozukuyor

Back
Yukarı