Kaç Gram Yulaf Yiycem Seri Kahvaltı Yapıcam Yardım

Bulktayım yaşım 15 günlük 5 yumurta ve ev yemeğiyle bulk yapıyorum yulaf aldım şimdi süte koyup kullanıcam ne kadar kullanıyım 1 çay bardağı yetermi veya gramaj söylermisiniz ben bakarım youtube dan 1 çay bardağı kaç gram[DOUBLEPOST=1596541671][/DOUBLEPOST]bi yapamadım kahvaltıyı forumda 30 kişi var 1 kişi yardım etse artık açlıktan ölücem

Son düzenleme:
1 kaşık yaklaşık 10gr. Ben genelde günlük 100-125 arası tüketiyorum. Ancak makrolara bağlı olarak 50 civarı tüketen de var.

tartı al 100 gram yulaf 400ml süt al 5 yumurtada çok fazla kendine okadar eziyet etme
yumurta konusunda hıç sıkıntı yok tak tak atıyorum direk tavada yapıyorum 100 gram yulaf yemem imkansız 4 kaşık yani 40 gr yedim zar zor yani boğazımdan geçmedi günlük 30 gram yiycem yulaf çok doyuruyo bide bulktayım sonra fazla yiyemiyorum

yumurta konusunda hıç sıkıntı yok tak tak atıyorum direk tavada yapıyorum 100 gram yulaf yemem imkansız 4 kaşık yani 40 gr yedim zar zor yani boğazımdan geçmedi günlük 30 gram yiycem yulaf çok doyuruyo bide bulktayım sonra fazla yiyemiyorum
yulaf yemeyi alışkanlık haline getirip her sabah en az 100 gram yemeni tavsiye ederim çok faydasını görürsün başta zor olur alışınca geçer sütle iç bekle ama yumuşasın

Dostum bir su bardağı yulafı al mikserde çek daha sonra 2 su bardağı süt ekle daha sonrada çilek ekle ve bunları mikserde çek ve iç 400-500 kalori cepte (çileği tadını güzelleştirin diye koy diyorum)

Back
Yukarı