Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adidas yeni yılda sanırsam bi ayakkabı koleksiyonu çıkartıcak 50 mlyon civarında herkes kolayca alsın ve herkesin bir adidas sneakerı olsun diye bir strateji uygulucakmış
adidas yeni yılda sanırsam bi ayakkabı koleksiyonu çıkartıcak 50 mlyon civarında herkes kolayca alsın ve herkesin bir adidas sneakerı olsun diye bir strateji uygulucakmış
46 giyiyorum.boy 187 cm.basket ayakkabıları tercihimdir antreman sırasında ve günlük hayatımda spor ayakkabı rahat ettiriyor beni.ayağımı gerek kavraması gerek tabanınn rahatlığı problem yaşatmıyor bana.
benim boyum 190cm ama ayakkabım 43 numara... küçük mü sizce ayaklarım boyuma göre? bir de ben kolumu iki yana açınca 183cm çıkıyor ama boyum 190cm! boyunuz kollarınızın açıklığı kadardır denilmişti ama bende 6-7cm daha kısa :-( nedendir?