arkadaşlar foruma ve spora uzun zamandır ara verdimiştim. Bu forumu ve bu başlığı ciddiye aldığım için cevaplamıştım. ancak sandığım gibi olmadığını, burdaki birçok kişinin sporla uzaktan yakından alakası olmadığını farkettim ve üzüldüm oysaki yardım edebileceğimi düşünmüştüm.
şınav rekorum 301. 21 yaşında kırdım ve tamamen bir iddia üzerine çalıştım ve hazırlandım. askeri okul olduğu için sürekli sınav olduğumuz bir konu şınav.
amacım şınav çekerek maksimum triceps ve göğüs çalıştırmak değildi olay sadece bir iddia dan ibaret olduğu için buna konsantre olmuştum. neticede 225 olan hedefimi 300+ gibi bir tekrara taşıdım ve inanın bunu herkesin yapabileceğini düşünüyorum.
kolay demiyorum ama imkansız da değil
ben şu an lise talebesi değilim yaşım 32. eminim spora yada vg ye yeni başlayan burdaki genç arkadaşlarım için beyinlerindeki limiti aşmaları için yardımcı olur bu örneğim.
2 ncisi bu kadar fazla tekrarın vg açısından hiçbir anlamı yok. ama yağ yakma açısından oldukça faydalı.
3 şu an bu kadar çekmiyorum. sadece ısınmak için şınav çekiyorum 50 tane. çünkü 300 tane çekecek sabrım yok artık. ayrıca gerçekten eziyetli. sadece göğüs değil quadriceps (ayak) kaslarını da zorluyor (özellikle 100 den sonra). ki 300 den sonra ayağıma kramp girdiği için bıraktım.
4 bu kadar şınav çekmek gücü ölçmez. 21 yaşımdayken 90 kg bench yapabiliyordum max. şu an 125 yapabiliyorum. ama dediğim gibi yatsam 100 geçeceğimi sanmıyorum.
son olarak video koymak gibi bir niyetim yok isteyen inanır isteyen inanmaz. dalga geçen arkadaşları da umursamıyorum. umarım beyinlerindeki limitleri aşabilirler. kendini 300 şınav çekerken hayal edemezsen, bu sana daha yapmadan imkansız gelirse, zaten yapamazsın. dalga geçeceğine tecrübeye saygı duy.