Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
50 den fazla şnav çekebilenler. sırtına ağırlık alıp şnav sayısını düşürse daha iyi olmaz mı ? Çünkü 50 şnav çekilceğine sırta 20 kilo yada daha fazla ağırlık takıp 10-15 tane çekmenin daha faydalı oolacağını düşünüyorum.

ortalama nızamı 30-40 cekerım ama kılo aldıkca bu sayı dusuyor:D

bnde 74 çekebildim 75 i yapamadım ya :mad: bide size bişi sorcam yumruk üzeri şınav çekmekte baya bi zorlanıyorm acaba bu nun yararı nedir???

40 civarı şınav çekebiliyorum şu anda.103 kiloyum,definasyon sonrası kilomda (75-77) 100ü zorlarım.ama barfikste 5 civarıyım. :D

askerlik meselesi açılmışken,ben henüz askerlik yapmadım fakat bir şey söylemek istiyorum.hayatın her alanında olduğu gibi buradada adaletsizlik söz konusu.

1 arkadaşım izmir foçada yaptı.akıllara zarar.şu anda söylediği barfiks,şınav,mekik rakamlarını hatırlamıyorum fakat oha dediğimi hatırlıyorum.yapamayana dayak...

1 arkadaşımda diyarbakırda yaptı.acemilik burdur.sadece acemilikte sabah sporu.o da anlattığı kadarıyla ev hanımlarının yapabileceği cinsten.kalan 14 ay spor bile yapmamış.

birde manisa kırkağaç varmışki allah düşürmesin. :D

Şınav acaip birşey düne kadar doğru düzgün 5-6 tane yapamıyordum. 3 aydır kardiyo yapiyorum ve iki haftadır da ağır kilolarla çalışıyorum. (+ pilates) Dün merak edip deneyeyim dedim rahat 15 yaptim. (bir gün önce triceps çalıştığımdan fazla zorlamadim.) Acaip hoşuma gitti. Hep çok zor birşeymiş gibi gelirdi. :) Tabi 3 ayda verdiğim 9 kilonun da etkisi var herhalde.
Ek: 3-4 gün önce ankete 5-9 arası demiştim ama şimdi 20-34 arasında girerim herhalde. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar yumruk üzeri çekilen şınavın nereyi geliştirdiği bilek güreşçilerinin neden bu şınav türünü yaptıklarını bilen yok mu :confused:

arkadaşlar yumruk üzeri çekilen şınavın nereyi geliştirdiği bilek güreşçilerinin neden bu şınav türünü yaptıklarını bilen yok mu :confused:

uzak doğu sporlarında antrenman başında vede antranman sonun da yumruk ile şnav kollar dar, açış geniş açış, snav çekilir bunun yanında mekikte vardır boksta ve birçok dövüş sporu eller arkada sadece kafa ile şnav çekilidiğide oluyor ..

uzak doğu sporlarında antrenman başında vede antranman sonun da yumruk ile şnav kollar dar, açış geniş açış, snav çekilir bunun yanında mekikte vardır boksta ve birçok dövüş sporu eller arkada sadece kafa ile şnav çekilidiğide oluyor ..

kafa ile şınav nasıl çekiliyo ki ?:confused:

Back
Yukarı