Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
ben bodye başlamadan önce 30 tane falan çekiyordum. tek ellede 5 tane falan çekiyordum değişik şekillerde.
bodye başladım. gögüs çalışmadan önce çekiyordum.
bir dakika içinde:en fazla 50 oldu. 45 hep çekiyordum. daha fazla olmadı. ama acaip çok zorluyor. yavaş çekmeyi eskiden deniyordum 35 i geçememiştim.
belki bununda faydası olmuştur. saolndaki aynı kiloda olduğumuz arkadaşların hiç biri bencpresste benim kadar basamıyor.(bende bisi yapamıom ama kilomdakilere fark atıom ya güzel oluo:)
ve artık tek elle çekemiyorum. hı bide adamın birini görmüştüm "air push up" diyor işte yere paralel durarak şınav çekiyor. 550 şınav çektiğini yazıyordu bir yerde.
hedefim o anca yere paralel olarak iki yada 3 sn bekleye biliyorum çekiyorum demiyorum:D omuzlara acaip yük binio

kickbox yaparken kilom 66 idi.nizami şekilde 51 yapmıştım.daha da geçemedim bu sınırı.bizimde bir süleyman abi vardı 20 yıllık kickbox çu.antrenman sonu yattı şınava 420 tane çekti.valla o gün ağzım açık kalmıştı.nasıl şaşırdığımı anlatamam

yalanın da bu kadarı olmaz bence de... 2OO + çekmek için insan olmamak lazım!bench_O

imkansız değill....(500 olanda var)
jackie chan antremandan önce ısınmak için 150 tane çekiyorum diyor. daha fazlada çekerim ama bu için tüm gücümü bititmemeliyim neticede antremana başlamadım diyor

Linkte şınav programı verilmiş. İddiası hiç yerden kalkmadan 100 şınav çekebilmek. Ben uygulamaya başladım 2. haftadayım.

şuradan
ben bu program ı tam olarak anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz?
1. Gün

Her set arası 60 saniye dinlen

5 şınav 6 - 10 şınav 11 - 20 şınav

Adet Adet Adet

set 1 2 6 10
set 2 3 6 12
set 3 2 4 7
set 4 2 4 7
set 5 (en az 3) (en az 5) (en az 9)

set 1:
2 6 9 nedir anlayamadım?

ben bu program ı tam olarak anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz?
1. Gün

Her set arası 60 saniye dinlen

_____5 şınav ______6 - 10 şınav ______11 - 20 şınav

______Adet _________Adet _____________Adet

set 1) ___2 ______________6 ________________10
set 2) ___3 ______________6 ________________12
set 3) ___2 ______________4 _________________7
set 4) ___2 ______________4 _________________7
set 5) (en az 3) ________(en az 5) __________(en az 9)

set 1:
2 6 9 nedir anlayamadım?

alıntı yaparken tabloyu biraz daha anlaşılır hale getirmeye çalıştım.
Tablodaki "sütün"lar zorluk derecesi. İster 2 şınavla başla ister 10 şınavla. Bi arkadaşıma da önerdim programı ona 3. sütün ağır geldi, 2. sütündan başladı o da. "Satır"lar ise en solda yazdığı gibi set. Aalarında dinlenilmesi gereken zamanı da belirtmişler. Anlıyacağın 5 setlik 3 zorluk derecceli 1. haftanın 1. gün programı bu

ben bir ara 2X25 ve 2X20 4 set yyapıyordum benc presten önce ama onu bıraktım. 45 tane çekip benche girince daha fazla kaldırdığımı fark ettim. şimdide şınava üşeniyorum say say bitmiyor ya. ölesine ısınmaya katkısı olsun diye 20 tane çekiyorum canım sıkılıyor, bencte daha fazla kaldırıyorum

Şınav

Ben hiç şınav çekemiyodum.Bir kaç gün zorladım kendimi.Daha sonra hergün 2 tane arttırmak kaydıyla.100 şınavı geçtim.Daha sonra bıraktım 1 hafta falan geçti bi çekmeyi denedim 50 ye düşmüşüm : ) Şimdileri kilo da aldım 5 taneyi zor çekiyorum :)

Ben hiç şınav çekemiyodum.Bir kaç gün zorladım kendimi.Daha sonra hergün 2 tane arttırmak kaydıyla.100 şınavı geçtim.Daha sonra bıraktım 1 hafta falan geçti bi çekmeyi denedim 50 ye düşmüşüm : ) Şimdileri kilo da aldım 5 taneyi zor çekiyorum :)
ya her gün ikitane nasıl arttıra biliyorsunuz ben anlamıyorum. bende şınavda birden sayım arttı onun nasıl oluğunu anlamadım ama hergün iki tane yi bırak bir tane bile zor atrıyor.
barfikside yırtınarak 10 zorlayarak 8 çekiyorum. artmıyor ya 2 aydır öyle nasıl artar bu duharttıra bilir miyim

65 idi 40 a düşmüşüm. tüh.

yaw bune ya herkes çosmus :D heralde çou kısı çok zayıf ben 16 yasıdnayım 75 kıloyum 54 flan max çekıorum .. artık sırtıma içinde ağırlık olan çantayla çekıorum inş böle de bu sayılara ulaşırm saygılar

17 yaşında 60 kiloyum ve 40-50 arası çekebiliorum, bu rakam zamanla artıyor ama :)

Bir zamanlar 5-10 taneyi ıkına ıkına zorladığım aklıma geliyor. :)

Şimdilerde en az 35 e vuruyorum zorladığım zaman 40 a çıkıyorum. Tabi ev hali durumunda böyle salonu bırakalı 2 ay kadar oldu malum yer yurt değiştirdik inş. temmuz 1 itibariyle başlayacağım. Yoksa git gide kaslar sönüyor.

Bu işlerde (şınav,barfiks) çok önemlidir bence, çünkü hiç bir spor ile ilgilenmeyen kilosu hafif bir kişi onlarca çekebilir şınav yada barfiks(kollarda az bişe kuvvet olsun kiloda 55-65 civarı) yapabilir.

Ama benim gibi 80-82 kilo iseniz tabiki kuvvet gerekir ama iyi oluyor şınav falan kollar şişiyor.
Evde sağolsun balkon demirleri işimi görüyor.(şınav,göğüs,triceps,omuz)

Son düzenleme:
ben formdayken 70 falan çekmiştim o zaman 65 kiloydum şimdi 72 kiloyum 40 çekerim herhalde en az ama her gün 20 çekiyorum zorlamadan :)

Gerçekten şınav acayip kondisyon meselesi 2 Ay önce 10 şınavı zor geçerken şuanda 40 ı geçiorum. Tabi hergün çekiyordum :)

ne gariptir ki tam 44 tane şınav çekebiliyorum. ne zaman denesem 44 tane çıkıyor. ne 43 te kalıyorum ne de 45.yi yapabiliyorum. ama düzenli şınav çekmeye başladığımdan beri sanki benç presi daha kolay yapıyorum. bu tarz şeyleri keşfetmeye başladım. sanki vücudum dayanıklılık-kondüsyona dayalı hareketleri yaptıkça, bunlara alıştıkça normal antremanlarım daha başarılı geçiyor.

barfiks çekemiyorum nedense bel vurdurmadan :D mekiktede set li çalısıyorum herset 25-30arası 2yada3 set yapıyorum programımda yok maksat dinç olmak.

Back
Yukarı