Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
Arkadaşlar şınav ortlama kaç tekrar ve kaç set olmalıdır gögüs programımız içinde şınavın yeri ve sayısı nasıl olmalıdır ? ben ortalama 4x20 civarında yapabiliyorum bu azmıdır yoksa çokmu bilmiyorum detaylarını bilen birinden ögrenebilirmiyim ?

Şınav konusunda iyi değilim 30'u zor buluyor.Ama geçen sene askeri lise mülakatlarına hazırlandığım için ayaklarım boşta uzun bir süre hiç durmadan mekik çekebiliyordum.

normalde 40-60 arası cekiyorum şimdi başlığı gördüm 4-5 gündür çekmiyordum bi şınav cekelim dedik 50 tane cektim şu an (;

bende wrestling arkadasım gibi güreşciyim şınav ve barfıks gurescıler için rutin hareketler ben 150 sınav cektım bır kere sıkıldıgımdan bıraktım 20-30 tane daha cekerdım barfıks rekorum ıse 52 bu benı cok yormustuweightlifter:)

Şınav çekmenin en büyük yararı nedir? Gereksiz diye biliyorum.

Sorumu tekrar sorayım, şınav çekmenin normal vücut dinçliğini koruma dışında ekstra bir faydası var mı, belli kas gruplarını geliştirme gibi bir fonksiyonu var mı? Diğer antrenmanlara ek olarak şınav da çekmeli miyim?

yaklaşık 2 yıl önce max 5 tane çekebiliyordum. Ufak kardeşim bile beni 2 ye katlıyordu. Sonra bayaa triceps kastım. 1.70 boy 85 kiloyum Nizami 35-40 arası çekerim ayrıca nizami 20 desteksiz dips yaparım:D

bir keresinde bi dogum gününde alman gencin tekiyle iddaa ya girdigimde 64 cekmistim ama kendimi en cok zorladıgımı orda hatırlarım onun üstüne cıkamam heralde bir daha

Yukarıda bir arkadaş 52 tane barfiks çekiyormuş o arkadaşa teklifim önümde nizami olarak çeksin diğer bazı arkadaşlarda tam olarak nizami 100 şınav çeksin adam başı 500 er tele vericem çekemezlerse onlar bana 200 er tl versin yeter..mübarek ramazan ayında sırf egolarınız yüzünden rakamları abartmayın lütfen..maşallah herkes sat komandosu gibi...bu arada barfiksin değeri vücut ağırlığıyla tekrarın çarpımı ile elde edilir...

okaan sat komandosu nu bilmem ama milli güreşçi var karşnda biz şınavı sırtmzda 25 kilo plaka ile çekiyoruz hemde iki bankn arasnda. bankların yüksekliği yarım metre ve yere degyrsn her seferde açık şınav deriz buna bu halde 30 u geçyrrz boş şınavı sen düşün ve bilmeden itham etme kimseyi

Tamam buluşalım çekersen ben sana 500 tl çekemezsen sen bana 200 tl vereceksin?? ayrıca adını söyle bakalım tanıdıklarım var benimde öğreniyim kim olduğunu?? ayrıca mesajımda bazı arkadaşlar demişim sen üzerine alındığına göre çekemezsin milli güreşçiler hakkındada birçok şey bilirim ben merak etme..kendimde hertürlü sporla uğraştım karşında salak yok..

Back
Yukarı