Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
ne oldu ben cektım 52 tane barfıks 150 ustu sınav sen nerde oturuyorsun okaan gel bı pazarlık yapalım sımdı o kadar formda degılım ama bırortayol bulur cekerım ıstedıgını alırım paranı

tobzon61 sıkma canını sen kardesım kanıtlarız olur bıter bıde arkadaslar yok normalde 20 tane barfıks cekıyorum yok bel vurursam 50 tane cekerım bunlar hıkaye bel vurmayla 20 ceken 25-30 ceker ben gurescıyım bel vuruyorum cunkı boyle alıstık kolay geldıgı ıcın boyle yapmadık bıde dunya rekoru geldı aklıma yanlıs hatırlamıyorsam sıze 100 sınav ımkansız gelıyor adamlar 3000 gıbı rakamlar la rekor kırıyorlar
ayrıca gurescılerı anlamanız ıcın http://www.canakkalespor.com/haber_detay.asp?haberID=1560
su lınkı okuyun oradakı adam yaslı ve cektıgı sayıya bakın bu alıskanlıkla alakalı bırsey hergun barfıks cekersen cok barfıks cekersın hergun sınav cekersen cok sınav cekersın bu bu kadar basıt

ıste bu kardesım benım bıuradakı arkadaslar sadece body dısıplınınde ve mantıgında dusunuyorlar lutfen sadece bu sekılde bakmayın ınsanlar bılnclı yada bılıncsız calısarak yuz yıllar boyunca degısık antrenman sekıllerı bulmuslar uygulamıslar

trabzon61 ve bitirim***

Forumda birbirinize sadece kullanıcı isminizle hitap ediniz.
Ayrıca burası msn gibi sohbet yeri değildir.
Üslubunuza dikkat etmeniz ve kurallara uymanız için bu son uyarıdır.

Bundan sonra kural ihlallerinde kurallar gereği gereken yapılacaktır.

Bilginize.

lisedeyken yani bb yapmazken 48 di.bb de formumun zirvesinde olduğum yıllarda 70 e yakın.tabi buda çalışmayla alakalı üzerine eğilen sayısını artırır.şu sıralar hiç şınavla uğraşmıyorum.

şu 40 - 50 barfix çeken arkadaşlar videoya çekip koyabilirmi çok merak ediyorum ben 20 - 24 tanede tıkanıyorum nizami olarak bakalım nasıl çekiyosunuz

ben foruma yeni üye oldum 13 yaşındayım 25 tekrar yapıyorum barfiks 13 oldu daha dün de böle spor olurmu diyosunda her sabah kaltığımda antremanlarnı görüyorum (lojmanın altı kışla) sabahn köründe çıkıyolar 6:00 gibi 4-5 km vardır tahminim koşuyolar , eğitim sahasındada bir okadar çalışıyolar buda zorluklarla mücadele etmek için harpdede skılınca bırakamazlar.ben hava-kara-deniz subay olmak istiyorum babam karacı subay ama gerçekten zormuş askeri lise. şınavı çekemedinmi sürüüyomuşsun babama yaptırmışlar kalktığında her yeri kanmış o zorluklara dışarda daha iyi bi iş bulursun ama buraya giriş sebebin Vatan olmalı bu sporuda bana babam yaptırıyo şına çektiriyo vb.

saygılarımla

spaymaterw arkadaşımız videosunu koymuş gerçekten standartların çook üzrinde rakam sallayan videoya çeksin birisi nizami 20 barfiks çekiyorum diyebilir olabilir çalışmıştır başarmıştır onun koymasına gerek yok ancak 150 şınav 250 mekik 50 barfiks diyorsanız videoya koyun görelim gidin insanüstü kuvvet ve dayanıklılığınızla boksör falan olun harcanmayın saygılar..

merak ettim acaba ne kadar çekerim diye şimdi denedim 50 yapabildim.
sevindim:)henüz 1,5 ay oldu spor salonuna gideli.
kas hafızası denen olayı en iyi yaşayanlardan biriyim heralde :)
spor geçmişi olmanın farkları olsa gerek.

Ramazandan öncesinden bu yana toplam almıs oldugum kilo 10.5 (76-86.6) ancak düşme olmadı aksine en az 45 cıkarabiliyorum artık :D max 53 fln

Selamlar Herkese,Benim Bu Konuda Problemim Var,
Öncelikle Spor Yapmıyorum(Furbol,Basketbol,vs.),Ama Evde Kendi Kendime Birşeyler Yapmak İstiyorum,Sitedeki Evde Yapılabilecek Hareketleri Yeni Yeni Yapmaya Başladım,Ancak Ne Kadar Uğraşsamda Şınavı 5 Ten Yukarı Çekemiyorum,Boy 180 Kilo 74,Aşırı Kilomda Yok Bir Türlü Anlayamadım,Bir Fikri Olan Varsa Paylaşırsa Sevinirim

Selamlar Herkese,Benim Bu Konuda Problemim Var,
Öncelikle Spor Yapmıyorum(Furbol,Basketbol,vs.),Ama Evde Kendi Kendime Birşeyler Yapmak İstiyorum,Sitedeki Evde Yapılabilecek Hareketleri Yeni Yeni Yapmaya Başladım,Ancak Ne Kadar Uğraşsamda Şınavı 5 Ten Yukarı Çekemiyorum,Boy 180 Kilo 74,Aşırı Kilomda Yok Bir Türlü Anlayamadım,Bir Fikri Olan Varsa Paylaşırsa Sevinirim
başta çoğu kişi senin gibidir gayet adeleli kolları vardır iyi bir fiziği vardır ama şınavda resmen dökülür birde bakarsın çelimsiz biri o adeleli kişiyi şınavda geçer:)şınav daha çok tekrar edilerek artar bol bol şınav çekmeye devam edin biryerden sonra artıcaktır.

Skilful Saol İlgilendiğin için,Dediğin Gibi Şınav Garip,Tekrarla Artar Diye Düşünüyorum bende :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı