Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
bu 3000 ler 4000 binler falan kg ile yada kas gücüyle alakalı olmaz bu sadece beyin gücüyle mümkün olabilecek birşey belki böyle bir yada iki insan olabilir değişik yetneklerde birçok insan var istisnai... ama çalışılarak yapılacağına inanmıyorum..

bu 3000 ler 4000 binler falan kg ile yada kas gücüyle alakalı olmaz bu sadece beyin gücüyle mümkün olabilecek birşey belki böyle bir yada iki insan olabilir değişik yetneklerde birçok insan var istisnai... ama çalışılarak yapılacağına inanmıyorum..

kasla alakası %100 yok... bence inanmakla kalma imkansız de daha doğru olur... :):):):) 3000 tane robot yapsa paslanır veya şarjı biter. yok öyle 3000 filan imkanı yok! bir insanın yapmasına! 3000 tane şınav tek seferde yapmak demek dünyanın şu anda kıyamete ermesiyle eşdeğerdir yani...

antreman yaparken 6 set 12 yapıyorum maalesef ama hani bir keresinde zorladığında 20 yapabilirim dahada üstüne çıkarmıyım zannetmiyorum çünkü 20 ye geldiğimde kafam çok kötü kızarıyor hatta 12 de kızarıyor 20 dekini siz düşünün domates adam oluyorum. bir anda beynime kan gidiyor kalbim çok hızlı atıyor ve duruyorum yapamıyorum. kilo 120

30 oldu,ben şınavları yeri öperek çekiyorum :D(yani lafın gelişi canım yeri öptüğüm falan yok,ama burnum yere değiyor)

bende set set cekmeye calısıyorum 5 set 100 tane cekıyorum bu ama ıkı güne bir tek set olarak cektımmı en fazla 60 oda zorlarsam

kasla alakası %100 yok... bence inanmakla kalma imkansız de daha doğru olur... :):):):) 3000 tane robot yapsa paslanır veya şarjı biter. yok öyle 3000 filan imkanı yok! bir insanın yapmasına! 3000 tane şınav tek seferde yapmak demek dünyanın şu anda kıyamete ermesiyle eşdeğerdir yani...

Özdenden Dünya Rekoru

Ankarada yapılan Veteranlar Türkiye Güreş şampiyonasında 50-55 yaş grubunda Türkiye 2.si olan Şerif Özden parmaklarının ucunda 1 dakikada 120 şınav çekerek dünya rekoru kırdı
kategori.gif
Kategori: Bisiklet-Güreş
yorum.gif
Yorum Sayısı: 0 Okunma: 391
tarih.gif
Tarih: 06 Austos 2009 20:01

Ankara'da yapılan Veteranlar Türkiye Güreş şampiyonasında 50-55 yaş grubunda Türkiye 2.'si olan Şerif Özden, parmaklarının ucunda 1 dakikada 120 şınav çekerek dünya rekoru kırdı.
Milli Güreşçimiz Şerif Özden ilerleyen yaşına rağmen gerçekleştirdiği rekor denemeleriyle gençlere taş çıkartıyor. Çanakkale adına bu şampiyonada mücadele eden ve 50-55 yaş grubunda 63 kilogram’da Türkiye 2.’si olan Şerif Özden, parmaklarının ucunda dakikada 120 şınav çekerek dünya rekoru kırdı. Normal şınavı 1.5 saat içerisinde 3600 kere çekmeyi başaran Özden, rekor denemelerinin süreceğini kaydetti. İlerleyen yaşına rağmen güreş sporunu yapmaya devam edeceğini ve tüm gençlere örnek olmak istediğini kaydeden Milli Güreşçi, spor yaparak sağlıklı yaşadığını ve sadece rekor denemelerinde sakatlandığını da sözlerine ekledi.

Yaşıma göre iyiyim denebilir.Bi kerede 55-60 çekiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:41 ----------

Bu arada 15 yaşındayım

60-70 kilo olanlar çok çekebilir ama gidip 84 kg olan birisindan o kilodaki birinin çektiği gibi bir şınav beklenemez! ben 15 ancak çekerim, gaza gelsem beşki 20... cüsseme ve kiloma göre bence kötü değil, hatta iyi ama çok iyi değil tabi!

baya fazla kisi 200+ demis, butun ankete baktigimiz zaman istatistiksel olarak imkansiz bi olay :D

200 den fazla şınavı bir seferde çekiyorum diyen yalan söylüyor başka hiç bir açıklaması yok! ya bu adamların kolları inanılmaz güçlü ve kutu gibi küçücük insanlar, ya da 30 kilo filanlar...

hiç durmadan 200 şınav çekmek zor bir olay.

Bench press sonrası 50 tane çekiyorum.

Bazende patlamalı şınav çekiyorum oda 30 tane eller havada alkışlayıp tekrar çekiyorum.

4-5 ay önce 20-34 arasını işaretlemişim.

Aynı kilodayım, şuan 60 tane zorlanmadan çekiyorum.

Back
Yukarı