Kaşlarım çok kalın

Bi ömür cımbızla uğraşırmısınki bilemem zor iş ince iş bence de lazer en iisi senikinin uzmasına gerek yok zaten uzun.

İki kaş arası lazer kesin çözüm 20 lira en fazla X3
Taş çatlasa 60 en kısası 20 normali 40 liraya kesin çözüm..

azerbaycanda boyle bi shey yapsalar ...................

bizde oylelerine mavi derler. Bilmem anladınmı,

paşam gay falanmı dmeye çalışıyosun mavi bi renkdir yani bilemiyorum ne demk istedini azerbaycanlı değilim valla merak ettimde soruyorum yanlış anlama

edit : kişilere nickleri ile hitap ediniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
vücut geliştirmek demek vücuduna bakmak demektir..kaşlarınıda şekle sokmak isteyenlere bu gözle bakmak gerek..başka taraflara çekmeyiniz..

Bence zaur-zz ortalama bir Azebeycan vatandasinin kas aldirmaya nasil bir tepki verecegini anlatak istemis diez ve Turkiyedeki genel tepkiden cok farkli degil. Varsin mavi desinler, bizde de escinsel icin binbir turlu kelime var soylenen. Konuyu baska bir tarafa cekmek icin degil, bence gercekten meraktan sorulmus bir soru hotlife79'unki. Bu asamada sert bir tepki gostermene sasirdim acikcasi. Bes on mesaj daha ayni sekilde devam etse haklisin, ama daha ucuncu mesajda uyarmaya gerek var mi?

Bence zaur-zz ortalama bir Azebeycan vatandasinin kas aldirmaya nasil bir tepki verecegini anlatak istemis diez ve Turkiyedeki genel tepkiden cok farkli degil. Varsin mavi desinler, bizde de escinsel icin binbir turlu kelime var soylenen. Konuyu baska bir tarafa cekmek icin degil, bence gercekten meraktan sorulmus bir soru hotlife79'unki. Bu asamada sert bir tepki gostermene sasirdim acikcasi. Bes on mesaj daha ayni sekilde devam etse haklisin, ama daha ucuncu mesajda uyarmaya gerek var mi?

aneximandros emin ol yönetim ne yapacağını iyi biliyor..yukarda senin savundukların boş mesajlar ve ilkinde değil 3-4 olduğunda müdahale edilmiş konu genel bir konu diye..2 kişi arasındaki boş mesajlarla özel sohbetin yeri burası değil ve bu başlık son mesajlarda konuşulan konuları kaldıracak nitelikte değil..

bende de -her ne kadar kız arkadaşlar yüzüme yakıştığını söyleseler de- azıcık bir tek kaş durumu var. acaba kaş alan erkek arkadaşlar almadan önceki ve sonraki fotoğraflarını koysalar da bir fikir edinsek?

kendi kaş resimlerin bölümüne koyulabilirmi acaba :|

fazlamı geyik oldu ki :F

ayrıca benimde kaşlar az sayılmaz belli ediyorlar kendilerini maşallah :D ama hiç dokunmadım barışığm onlarla

arkadaşlar,
bende kaşlarmı düzeltiyorum ne yalan söyleyim, kaş yüzün çevresini değiştirio tamamen, kız arkadaşımdan yeni bişi öğrendim, eğer esmerseniz kaşlarınız aldıgınz yer beyaz kalmışsa, migrosta filen güneşsiz bronzluk sağlıyan spreyler war (yaklaişık 22 ytl filen niveanın) spreyi alın kulak temizleme çubuguna sıkın beyaz kalan yerlerine hafifçe sürün, baktınız bu sefer renk farkı oldu tüm yüzünüze sürerseniz sorun kalmas :)

meraba arkadaşlar.bu konuyu görüp geldim

benim kalın ama sorun odeğil.ortasını bilinçsizce aldım.ortanın yanları filan şekli bozuldu.birde çok sık çıkıyor hepsi alamıyorum çok kötü görünüyo

sizce napim?gerçekten zor durumdayım.kendimi geliştirmeme engel oluyor.iğneli epilasyon hemen düzeltir mi?bir de ince tüylüller olmaz deniliyor

normal epilasyon uzun sürer tavsiye etmemzsnizi herhalde.berbere gitmeyede utanyıroum.ne biçim şekli var diye alay edebilir.

istanbuldayım.çözümlerinizi bekliyorum.

faşizanlık yerine faşistlik kullanmak daha agır olacagı için faşizanlıgı tercih ettin herhalde..kusura bakma, ama böyle tepki vererek bir yere gelemezsin , alacagın cevabı da alamazsın..ufak birşey için yaptıgın suclamaya bakar mısın?...
herneyse, kaşların kalınsa, başka caren yok, gidip onları bir güzel aldıracaksın kuaförde, ayıp değil, günah değil...en azından başka yöntemlerle alınarak, daha kaliteli bir şekilde cıkmaya başlar kaşların...işi uzmanlarına bırak istersen, kendi yöntemlerini bir kenara bırakmayı denemelisin....

faşizanlık yerine faşistlik kullanmak daha agır olacagı için faşizanlıgı tercih ettin herhalde..kusura bakma, ama böyle tepki vererek bir yere gelemezsin , alacagın cevabı da alamazsın..ufak birşey için yaptıgın suclamaya bakar mısın?...
herneyse, kaşların kalınsa, başka caren yok, gidip onları bir güzel aldıracaksın kuaförde, ayıp değil, günah değil...en azından başka yöntemlerle alınarak, daha kaliteli bir şekilde cıkmaya başlar kaşların...işi uzmanlarına bırak istersen, kendi yöntemlerini bir kenara bırakmayı denemelisin....

faşistlik diye bişi olduğunu sanmıyorum ama büyümesin.

benim kalın olması sorun değil.arası nı almaya çalıştım ve bozuldu arasının şewkli.Arasındanda çok sayıda çıkıyor artık alınmıuyor bile bazıları.

berbere söylemeye utanırım olmaz derse nolcak?istanbulda varmı bildiğiniz güzel berber yada iğneli epilasyon yeri

hiç bir berber olmaz demez :D ama kasların cok hızlı cıkıosa ornegın ben hergun almak zorunda kalıyorum :) ama şekil olarak cok tatlı bi hale ceviriyo seni beni tek kaş halimdeyken itici bulanlar simdi cekici bulmaya basladı mesela ama bu senın kendı tercıhıne kalmıs bır durum

hiç bir berber olmaz demez :D ama kasların cok hızlı cıkıosa ornegın ben hergun almak zorunda kalıyorum :) ama şekil olarak cok tatlı bi hale ceviriyo seni beni tek kaş halimdeyken itici bulanlar simdi cekici bulmaya basladı mesela ama bu senın kendı tercıhıne kalmıs bır durum

benimde hergün çıkıyor nerdeyse.kendim yapınca hepsini alamıyoruım.biraz şeklide bozuk ortanın yanlarının.berber haledebilirmi,?

onu berber halledemeyecekse, zaten o neden berber olmuş ki...

Back
Yukarı