azerbaycanda boyle bi shey yapsalar ...................
Bence zaur-zz ortalama bir Azebeycan vatandasinin kas aldirmaya nasil bir tepki verecegini anlatak istemis diez ve Turkiyedeki genel tepkiden cok farkli degil. Varsin mavi desinler, bizde de escinsel icin binbir turlu kelime var soylenen. Konuyu baska bir tarafa cekmek icin degil, bence gercekten meraktan sorulmus bir soru hotlife79'unki. Bu asamada sert bir tepki gostermene sasirdim acikcasi. Bes on mesaj daha ayni sekilde devam etse haklisin, ama daha ucuncu mesajda uyarmaya gerek var mi?
bende de -her ne kadar kız arkadaşlar yüzüme yakıştığını söyleseler de- azıcık bir tek kaş durumu var. acaba kaş alan erkek arkadaşlar almadan önceki ve sonraki fotoğraflarını koysalar da bir fikir edinsek?
faşizanlık yerine faşistlik kullanmak daha agır olacagı için faşizanlıgı tercih ettin herhalde..kusura bakma, ama böyle tepki vererek bir yere gelemezsin , alacagın cevabı da alamazsın..ufak birşey için yaptıgın suclamaya bakar mısın?...
herneyse, kaşların kalınsa, başka caren yok, gidip onları bir güzel aldıracaksın kuaförde, ayıp değil, günah değil...en azından başka yöntemlerle alınarak, daha kaliteli bir şekilde cıkmaya başlar kaşların...işi uzmanlarına bırak istersen, kendi yöntemlerini bir kenara bırakmayı denemelisin....
hiç bir berber olmaz demezama kasların cok hızlı cıkıosa ornegın ben hergun almak zorunda kalıyorum
ama şekil olarak cok tatlı bi hale ceviriyo seni beni tek kaş halimdeyken itici bulanlar simdi cekici bulmaya basladı mesela ama bu senın kendı tercıhıne kalmıs bır durum