onu berber halledemeyecekse, zaten o neden berber olmuş ki...
pek öyle berber bilmiyorum.birde ordaki insanlar aklımı kucalıyor
istanbulda varmı öyle bildiğiniz berber
onu berber halledemeyecekse, zaten o neden berber olmuş ki...
Almayla olacak iş değil o en iyisi kökten çözüm lazerle yaktırmak.Çünkü bir kere aldırdığın zaman berbere sürekli bağımlı olacaksın.Berber olmadığı zaman(her berbere yaptıramazsın) ne yapacaksın? Bir elinde cımbız bir elinde ayna. Bana sorarsan insanın en iyi hali doğal halidir hiç dokunma kaşlarına ama yok bu beni çok rahatsız eden bir konu diyorsan lazerle yakıyorlar bir kere yaptır tam yaptır.Hem başın ağrımaz hemde kaşlarım uzadı mı, nasıl görünüyor gibi sorularla kendini meşgul edip ayna peşinde koşmazsın. Kızları görüyorum neredeyse 7/24 kaş bıyık kontrolü yapıyorlar birde düşün sen erkeksin hem kaşların daha yoğun hemde kılların daha hızlı uzuyor.Eğer normal cımbız vs gibi bir yolla almayı denersen çok pişman olur keşke hiç ellemeseydim dersin.O nedenle bu işiya kökten çöz yada hiç bulaşma.
Kaflak ne yazık ki detaylı bir bilgim yok ama bir arkadaşım(erkek) yaptırmıştı 10 seansta tamamen kurtuldu . Seansalar uzun sürmüyormuş ama uzun bir periyoda yayılıyor.Kesin sonuç için bence değer.
abi walla benden sana tavsıye ortadan cımbızla ucer beser al sen)) hem bi seferde acı olmaz hem gözünde alışır
![]()
kaflak konuyu gereksiz uzatiyorun,git bir berbere sor.
en iyisi paran varsa git lazerle hallet garanti olur iz mizde kalmaz en baba merkezler bile tek seansına 25 ytl falan alıyo en fazla gidiceğin 4 seans olur oda 2 ayda bir gidersin ...
maslak-bebek tarafında cok ii kuaförler var...ama parana kıymak istiyorsan sana mos kuaförü önerebilirim yeniköy tarafında...yalnız biraz pahalı onu şimdiden söyleyeyim...
ama bu işi herhangi orta derecede bir kuaför de yapabilir...beşiktaşta var öyle yerler...