Kaşlarım kalın beyler... :(

Herkese merhaba, nette araştırma yaparken bulduğum bir forum. Bir konuda yardım almak istiyorum.

Kaşlarım kalın,kesin olarak aldırmayı düşünüyorum.
İnsanlarla karşılıklı olarak konuşurken biraz çekingen davranıyorum açıkçası,yakın olamıyorum.
İğneli epilasyon ve lazer ile sanırım hallediliyormuş...
Kısa sürede çözüme ulaşmak istiyorum.

Üniversite döneminde Ankaradayım. Ankara'da önereceğiniz yerler varmı acaba? Esenle.

Edit: Erkeği bu arada. Gay falan değilim!

hiç dokunma zengin gösterir :)

hiç dokunma zengin gösterir :)

ya ne demezsin:)

aslında biri çıkıp kaşların kalın v.s demedi bana,
belki ben abartıyorum biraz.
az kalın kaşlarım çevremdeki insanlarla karşılaştırınca farkedebiliyorum:D,

biraz toparlamak istiyorum aslında, hani kadınların aldırdığı gibi değil, çok belli olmayacak şekilde olsun diyorum...thums:

insan once kendiyle barışık olmalı. bu kaş olayına bukadar taktıysan yaptır gitsin. millete ne baıyon. rahat ol.

Hocam benimki kalın değilde nasıl desem kaşın çevresinde böyle ancak çok yakından bakınca belli olan tüy gibi şeyler vardı,ben cımbızla halledip bioderin serumunu sürdüm yarı yarıya geçti sayılır deneyebilirsin,ama erkekte kaş aldırınca çok itici oluyor.

Bizim çok kalın kaşlı bir arkadaş vardı lisede. Adam kaşlarıyla gurur duyardı. Baş parmağım kadar kaşları vardı. Hatta berberde saç traşından sonra kaşlarıda makineyle kısalttırıyormuş. Bide kızlar kalın kaşlı erkekleri daha maço olarak görebiliyorlar. Bu da onlara çekici geliyor. Bence kaşlarına hiç dokunma

Back
Yukarı