• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

KaanCelik 9 ay transformation-gelişim-mutasyon-degisim

Merhaba arkadaşlar 9 aydir bu sporu yapiyorum ilk başlarda sadece laf olsun diye baslamistim sözde spordu ve arkadaşla beraber olduğumuz için başlamıştım ama zamanla bi takım şeyleri araştırdım doğru bildiklerimin yanlış olduğunu öğrendim bi cok sey ogrendim..
Sonradan oyle bi motive oldumki birakmam imkansız ve hayatımda ilk defa birseyi bukadar isteyerek severek ve hevesle yapıyorum bazi tanıdıklar ; yapiyonda noluyo, bu sana parami kazandircak, meslekmi edincen, bosa zaman kaybi deyince daha da hirslandim belkide yanildiklarini göstermek için ama eminim tek bana soylenmiyodur bu laflar
Ilk 2 ayda protein ve amino kullandim suan hiçbişey kullanmıyorum
Boyum 1.85 yasim 16 spordan once kilo 57 suan kilom 75
Vucumda en sevdigim yer sırtım

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    590,7 KB · Görüntüleme: 2.114
  • 2.jpg
    2.jpg
    359,1 KB · Görüntüleme: 1.948
  • 3.jpg
    3.jpg
    303 KB · Görüntüleme: 1.815
  • 4.jpg
    4.jpg
    328,8 KB · Görüntüleme: 1.900
  • 5.jpg
    5.jpg
    321,4 KB · Görüntüleme: 1.868
  • 6.jpg
    6.jpg
    394,8 KB · Görüntüleme: 1.861
  • 7.jpg
    7.jpg
    395,4 KB · Görüntüleme: 1.813
  • IMG_0124-crop-horz.jpg
    IMG_0124-crop-horz.jpg
    388,2 KB · Görüntüleme: 1.925
gelisme gayet iyi gozukuyor. vucut yapininda bu spora yatkin oldugu ortada. uzerine 8-10 kg daha kas kutlesi koyabilirsen cok cok iyi bir vucuda sahip olucaksin. basarilar.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gayet güzel gelişmişsin çok güzel görünüyor. Önceki ve sonraki ölçülerini yazabilirmisin acaba ? Böyle yağsız olmak için ne gibi bir diyet uyguluyorsun ve karın antrenman programını yazarmısın rica etsem :)

Vucut yagi cidden baya az,gercekten iyi degisim yapmissin. Hicbi supplement kullanmadigini gorunce baya motive oldum bu ara bende kullanip kullanmamak arasinda kararsizdim ama seni gormem bu fikri uzun bi sureligine erteledi. Genel olarak biraz daha karbonhidrat lazim gibime geliyor,basarilar.

9 ay olamaz. Kas kutlesi kazanmak yağ yakmaktan cok daha zordur bi de ektomorfsan bu olayı daha da guclestirir. Kusura bakma ama en az 1 bucuk yıl vardır

gelisme gayet iyi gozukuyor. vucut yapininda bu spora yatkin oldugu ortada. uzerine 8-10 kg daha kas kutlesi koyabilirsen cok cok iyi bir vucuda sahip olucaksin. basarilar.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
teşekkürler[DOUBLEPOST=1395947609][/DOUBLEPOST]
Gayet güzel gelişmişsin çok güzel görünüyor. Önceki ve sonraki ölçülerini yazabilirmisin acaba ? Böyle yağsız olmak için ne gibi bir diyet uyguluyorsun ve karın antrenman programını yazarmısın rica etsem :)
vucut olculerımı bılmıyorum malesef
daha diyet işine girmedim sadece eskiden yediğim gereksiz ve zararlı şeyleri kestim diyim bide her idmandan once ve sonra 3 yumurta beyazı yıyorum
karın calısmam
bide burdaki 0:48 de gördüğün hareket
[DOUBLEPOST=1395947724][/DOUBLEPOST]
karın genetiğin çok güzel estetik duruyor ağırlıkla karın çalışırsan gıpta duyulacak bir karın çıkartabilirsin ortaya
cok saol yorumun ıcın, hergün karın calısıyorum ama bı yerden sonra karnımın ve mıdemın gelısmedıgını farkettım yaştan olsa gerek 18 falan olayım:p[DOUBLEPOST=1395947805][/DOUBLEPOST]
Vucut yagi cidden baya az,gercekten iyi degisim yapmissin. Hicbi supplement kullanmadigini gorunce baya motive oldum bu ara bende kullanip kullanmamak arasinda kararsizdim ama seni gormem bu fikri uzun bi sureligine erteledi. Genel olarak biraz daha karbonhidrat lazim gibime geliyor,basarilar.
tesekkur ederım yrumun ıcın sanada basarılar, supplement onemli değil o kadar bence motivasyonun yeterliyse supplementin boslugunu dolduruyor[DOUBLEPOST=1395947869][/DOUBLEPOST]
9 ay olamaz. Kas kutlesi kazanmak yağ yakmaktan cok daha zordur bi de ektomorfsan bu olayı daha da guclestirir. Kusura bakma ama en az 1 bucuk yıl vardır
keske 1 bucuk yıl olsa, daha iyi vucudum olurdu

Son düzenleme:
genetil böyle bişey cidden
vücudun resmen şekil almaya yatkın
şuan ki tek sorunun kilo almak olsun hacim alırsan mükemmel bi vücudun olacağı belli

Gayet başarılı buldum

genetil böyle bişey cidden
vücudun resmen şekil almaya yatkın
şuan ki tek sorunun kilo almak olsun hacim alırsan mükemmel bi vücudun olacağı belli

Teşekkürler dedigin gibi tek amacim kilo almak[DOUBLEPOST=1396555849][/DOUBLEPOST]
Gayet başarılı buldum

Teşekkür ederim:)[DOUBLEPOST=1396556052][/DOUBLEPOST]
vucüd gerçekten hoşuma gitti zayıf ve kaslı tam benim olmak istediğim gibi

Aynen dedigin gibiyim sozde badi yapioz ama hala zayifiz .p[DOUBLEPOST=1396556115][/DOUBLEPOST]
karın kasların harika sadece hacim kazanmalısın bence :)

Saol dostum hacim icin uğraşıyorum

Back
Yukarı