Bende yıyorum bu loru ama tadını hıc begenmıyorum..benım damak tadıma uygun degıl ama dusuk yag oranı sebebıyle zevk almasamda tuketıyorum..
bencede lor peynirin tadı gayette güzel ama bende bim de muratbeyin lor peyniri var onu alıyorum kaanların kini bulamadım![]()
biyolojik değeri gayet iyi sonuçta hayvansal kaynaklı bir protein ancak et ve yumurtaya göre düşük. Yani yerini tutmaz.
real'e bakamadım ama metro'da satılan ürün poşet olan ambalajda. içerisinde 5gr tuz var ve bana uzak olduğu için sürekli alamam. çağrı markette ise malesef bulamadım ürünü. acaba aranızda bugünlerde bu ürünü alanlar varsa nereden aldıklarını yazabilirler mi?Bim’e bizler bir yere kadar rica da bulunuyoruz.28 bölgenin 21’nde lor peynirimiz mevcuttur.Ancak İstanbul Trakya yakasında bulunmamaktadır.
Size almanız için tavsiye edeceğimiz satış yerleri,Metro ve Real Hipermarketleridir. Ayrıca Şirinevler Çağrı marketten de alabilirsiniz.
arkadaşlar, istanbul'da resmen karaborsada bu ürün. hiçbiryerde bulamıyorum. bugün yaklaşık 2 saat dolaştım ve bir bim'de sadece bir paket buldum hemen aldım
yaşadığım problemi kaanlar'a mail attım ve şöyle bir yanıt aldım:
real'e bakamadım ama metro'da satılan ürün poşet olan ambalajda. içerisinde 5gr tuz var ve bana uzak olduğu için sürekli alamam. çağrı markette ise malesef bulamadım ürünü. acaba aranızda bugünlerde bu ürünü alanlar varsa nereden aldıklarını yazabilirler mi?
çok çaresizim![]()
ben artık tek almıyorum toptancısından koli alıyorumist içinde olmam avatajını kullanıyorum
![]()