Kaanlar (lor) böreklik peynir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer piyasada tek tip kaanlar marka lor peyniri varsa besin içeriği ilk mesajda yanlış yazılmış galiba..

Benim Bim'den aldığım bu peynirde Yağ:1 Tuz:1 gr olarak belirtilmiş.

Bende yıyorum bu loru ama tadını hıc begenmıyorum..benım damak tadıma uygun degıl ama dusuk yag oranı sebebıyle zevk almasamda tuketıyorum..

Bende yıyorum bu loru ama tadını hıc begenmıyorum..benım damak tadıma uygun degıl ama dusuk yag oranı sebebıyle zevk almasamda tuketıyorum..

kesinlikle katılıyorum

Lor çoğumuzn damak tadına uymuyodr eminim ki benimde öyle bu nedenle ben yeme tekniğini değiştirdim kendimi kaptırdığım bir film yada pc başında birşeylere bakınırken zihnimden şartlıyorum ve o iğrenç tadı bir süre sonra ağzıma gelmemeye başlıyor ve löp löp gidiyor farkında olmadan ve yanında sıvı tüketmek gerek ben genelde su veya sütle tüketiyorum lor peynirini .

evet arkadaşlar tat sorunu var bunun için benim tavsiyem:
lorun üstüne bir miktar şekersiz meyve suyu dökün(az miktarda, abartılı seviyede değil) sonra da ince ince muz kesin ve iyice karıştırın muz dağılsın sonra her kaşıkta 1 tane de muz parçası oalcak şekilde tüketin
gerçekten tadı hoşuma bile gidebiliyor

Bu zamana kadar aldığım tüm Kaanlar marka lor peynirinin üzerinde 1 gr yağ, 1 gr tuz yazıyordu. Bugün aldığımda ise 2 gr yağ, 5gr tuz yazıyor..
Bellki üzerinde yazan veriler doğru değil..

evet ben de bu gün aldım 2gr yap diyor
önceden 1gr idi tadına değil ama içeriğine bayılmıştım
acaba ineklerini başka yemlerlemi beslemeye başladılar yada baharın gelişiyle daha yağlı sütmü vermeye başladı bu inekler(hollanda ineği de olsa heralde yazın da kışında aynı sütü vermiyordur)

bencede lor peynirin tadı gayette güzel ama bende bim de muratbeyin lor peyniri var onu alıyorum kaanların kini bulamadım :)

bencede lor peynirin tadı gayette güzel ama bende bim de muratbeyin lor peyniri var onu alıyorum kaanların kini bulamadım :)

Aynısını ben de söyleyecektim. 3 tane bim ve değişik zincir marketler dolaştım ama bu marka lor bulamadım bi türlü. Alan arkadaşlar nereden alıyorlar acaba?

mercan_2591, o aldığın lorun değerlerine bi bakmanı tavsiye ederim 100 gr içinde kaç gr yağ var..

arkadaşlar uzun bir aradan sonra kaanlar böreklik peynir tekrar satılmaya başlamış bim'de :) gittiğim iki bim'de de gördüm :) gözümüz aydın :D

arkadaşlar, istanbul'da resmen karaborsada bu ürün. hiçbiryerde bulamıyorum. bugün yaklaşık 2 saat dolaştım ve bir bim'de sadece bir paket buldum hemen aldım :D

yaşadığım problemi kaanlar'a mail attım ve şöyle bir yanıt aldım:
Bim’e bizler bir yere kadar rica da bulunuyoruz.28 bölgenin 21’nde lor peynirimiz mevcuttur.Ancak İstanbul Trakya yakasında bulunmamaktadır.
Size almanız için tavsiye edeceğimiz satış yerleri,Metro ve Real Hipermarketleridir. Ayrıca Şirinevler Çağrı marketten de alabilirsiniz.
real'e bakamadım ama metro'da satılan ürün poşet olan ambalajda. içerisinde 5gr tuz var ve bana uzak olduğu için sürekli alamam. çağrı markette ise malesef bulamadım ürünü. acaba aranızda bugünlerde bu ürünü alanlar varsa nereden aldıklarını yazabilirler mi?

çok çaresizim :D

arkadaşlar, istanbul'da resmen karaborsada bu ürün. hiçbiryerde bulamıyorum. bugün yaklaşık 2 saat dolaştım ve bir bim'de sadece bir paket buldum hemen aldım :D

yaşadığım problemi kaanlar'a mail attım ve şöyle bir yanıt aldım:
real'e bakamadım ama metro'da satılan ürün poşet olan ambalajda. içerisinde 5gr tuz var ve bana uzak olduğu için sürekli alamam. çağrı markette ise malesef bulamadım ürünü. acaba aranızda bugünlerde bu ürünü alanlar varsa nereden aldıklarını yazabilirler mi?

çok çaresizim :D

Ben real den alıyorum bazen de oturduğum yerde çekmeköydeki bimden alıyorum. Bu arada kaanlar lorun içeriği değişmiş gerçe çok bir şey değil. Eskiden 2gr yağ 0 gr karbonhidrat vardı şu an 1 gr yağ 4 gr karbonhidrat var protein hala aynı 19 gr.

evet toptan olarak alınabilir istanbulda oturanlar için otogar yolunun orda habipler sultangaziye giderken hal var oradan alabilirsiniz ama lor un çabuk bozulma olayını unutmayın maksimum 3 gün sora tadı kaçıyor.illa halden alcaksınız diye bişey yok şehir içindede küçük toptancılar herzaman mevcuttur ama lor satarlarmı araştırmak lazım en garantisi hal e gitmek

isteyenlere ist daki toptancısının tlf vere bilirim buradan vermiyorum yasak sanırım. ama fiat olarak pek fark etmiyor gibi az bir miktar daha ucuz.

Back
Yukarı