Kaanlar (lor) böreklik peynir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geçen gün bimden aldım değerleri şaka gibi 1gr yağ 1g tuz lezzetine bakınca insan değerlere inanamıyor çünkü şuana kadar diyete iyi gelen ne varsa hep nefret ettiğim lezzetlerdi.

Arkadaşlar bunu diyet uyguladığım zamanlarda rahatça bol bol yiyebilirim değil mi ?

Ben geçen gün bimden aldım değerleri şaka gibi 1gr yağ 1g tuz lezzetine bakınca insan değerlere inanamıyor çünkü şuana kadar diyete iyi gelen ne varsa hep nefret ettiğim lezzetlerdi.

Arkadaşlar bunu diyet uyguladığım zamanlarda rahatça bol bol yiyebilirim değil mi ?

Evet yiyebilirsin kas kaybetmemek için de iyi olucaktır.Ayrıca en light peynirin bile 100 gr da 10 gr yağ var bunun ise yalnızca 1gr yağ, proteinide cabası.

Tuzunu azalmak için suda bekletsem proteinde azalma olurmu ?

Çok tükettiğim zamanlar bende öyle yapıyordum.Sanmıyorum proteinin azalacağını.

Son olarak : Ürünü bir haftadır bimlerde bulmak mümkün değil.Soruyorum "bilmiyoruz ki gelmiyor " diyorlar.Kaanların sitesinden bulduğum bir kaç mail adresine bir şeyler gönderdim cevap yok.

Ürünü bim dışında bir mağazada bulmak mümkün mü?

Son olarak : Ürünü bir haftadır bimlerde bulmak mümkün değil.Soruyorum "bilmiyoruz ki gelmiyor " diyorlar.Kaanların sitesinden bulduğum bir kaç mail adresine bir şeyler gönderdim cevap yok.

Ürünü bim dışında bir mağazada bulmak mümkün mü?

Bende satış temsilcisine mail attım Metro ve Real avm'lerden temin edebileceğimi söyledi. Bugün gidip alacağım.

lor peynirini sabahları pekmezle karıştırıp yiyebilirsiniz..

Hanamichi 17 mesajının 4 ünde (benim gördüğüm) pekmezden bahsediyorsun.Pekmez felan mı pazarlıyorsunuz.Şimdi ne gerek var pekmez ile karıştırmaya zaten kaanlar lorun tadı oldukça güzel.

Bu arada ürünü yeniden BİM lerde bulmak mümkün.

Son düzenleme:
Hanamichi 17 mesajının 4 ünde (benim gördüğüm) pekmezden bahsediyorsun.Pekmez felan mı pazarlıyorsunuz.Şimdi ne gerek var pekmez ile karıştırmaya zaten kaanlar lorun tadı oldukça güzel.

Bu arada ürünü yeniden BİM lerde bulmak mümkün.

:) dışarıdan bakınca gerçekten öyle geliyor.. pekmez gerçekten çok sağlıklı bir gıda.. glikoz içeriği zengin vitaminleri ve tadı dolayısıyla son zamanlarda çok üstünde durduğum da bir gıda.. hatta şu anda lor peynirinin içine koydum yiyorum.. ayrıca idman sonrası whey proteini pekmezli suyla karıştırıp içebilirsiniz üzüm suyunun alternatifi olarak..içerdiği zengin glikozla antreman sonrası için ideal..
Not: pekmez pazarlamıyorum ;)

arkadaşlar herkes farklı şeyler söylüyor,evet lor peyniri peynir altı suyundan üretildiği için whey oluyor,e dolayısıyla kana karışımı da çabuk olur yani;demek istemem şu,antreman sonrası lor peyniri tüketmek tam manasıyla yararlı olur mu?bunun yanında ama hemen hemen herkes akşam yatarken casein niyetine kullanıyor lor peyniri,doğrusu kafam karıştı,şimdi antremandan sonra mı almak daha faydalı olur,yoksa yatarken mi?bir diğer sorum ise bazı arkadaşlar günde 500 gr tükettiğini yazmış,bunun bi yan etkisi yokmu?200 ,300 grdan fazla kullanımı kısa vadede deil ama uzun vadede böbrek taşı yapıor diye bi yazı okudum,bilen ve devamlı kullanan arkadaşlarımız nedenleriyle beraber cvp yazarsa çok sevinirim çok teşekkürler

Ben çocukluğumdan beri çok seviyorum.İyiki tadını beğenerek yiyorum bazı arkadaşların zorlandığını görünce kendimi şanslı hissettim :)

kıyılmış maydonoz, 1 tatlı kaşık ketenyağı, nane ve bir iki yaprak yeşil soğanla salata şeklini alıyor.

veya

2 kaşık pilavla da karıştırılınca lezzetli oluyor

Ben bunu sabah yumurtayla pişirip yiyorum bazı günlerde makarnayla karıştırıyorum,tek başına yemek imkansız geliyor bana saman gibi ne tad var ne tuz :) özellikle makarnayla karıştırınca daha rahat tüketiyorum fiyatına çok güzel gerçekten

tek başına rahat rahat tüketiyorum ama tam yağlı olması sorun olmuyormu ? bim den alıyorum bende markasını unuttum ama tam yağlı kahvaltılık ve böreklik lor peyniri diyor içeriğinde..

kahvaltılık lorun yani krem lorun icerisinde yüzde 19 yağ bulunmakta.
hic bulaşma daha iyi.

ilk baslarda gerçekten yenilmiyor ama zaman gecince yeniliyor

tek başına rahat rahat tüketiyorum ama tam yağlı olması sorun olmuyormu ? bim den alıyorum bende markasını unuttum ama tam yağlı kahvaltılık ve böreklik lor peyniri diyor içeriğinde..

Bimde muratbey var onu alma yağ oranı çok yüksek. Kaanlar al ve besin değerleri bölümüne de bak yanlış olmasın :)

pardon dostum okuldugum şehirdeki bimde muratbeyin sadece krem olanı var
istanbula geldigimde gördüm ki senin dediign de varmış ve almadım tabii ki.
yag oranı dillere destan

bu arada istanbul'da en az 6 bime baktım kaanlar marka lor peynir yoktu.

bimleri dolaşmaktan ayaklarım agrıdı.. kaanlar böreklik peynir (lor,çökelek gibi olan) maalesef yok .. artık gelmicekmiş.. sipariş listesinden çıkmış bimlerde.. sanırım bulamayacagız bu peyniri? varmı bilen eden nerde satılır?:confused:

Back
Yukarı