Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
real alışveriş merkezlerinde peynir zeytinlerin açık olarak satıldığı kahvaltılık bölümü var..orda ben açık olarak aldım yaklaşık 500 gram fiyatıda 2 3 lira gibi bişeydi..markası kaanlar.
Arkadaşlar bir şey soracağım bu üründen bende kullanıyorum ancak sağlıklı olup olmadığından şüphe ediyorum üzerinde pastörize gibi ifadeler bulunmuyor,çekinmeden yiyebilir miyim
Arkadaşlar birşeyi açıklıga kavuşturmamız gerekirse Kaanlar lor peynir artık bim magazalarında yok ( şasen ben çevremdeki bimlerin hepsine baktım) bende çözümü kaanlar lor peynir toptan satışını yapan yeri aramakta buldum bir market işleten arkadaşım var oda toptancıların mekanı olan bayrampaşa civarındaki yerden bana getiriyor.
isteyen arkadaşlar olur diye kaanlar firmasının adresini ve tlf numaralarını sitelerinden bulup burada paylaşmak istedim.
KAANLAR GIDA SAN. VE. TİC. A.Ş. Merkez: Kocatepe Mah. Mega Center Gıda Merkezi C-12 Blok No:99
34045 Bayrampaşa - İSTANBUL - TÜRKİYE Tel: +90 212 437 00 90 Fax: +90 212 437 01 90 Fabrika (Süt Ürünleri) E85 Karayolu Üzeri Çavuşköy - Malkara / TEKİRDAĞ Tel: +90 282 427 09 79 Fax:+90 282 427 09 81 Fabrika (Zeytin) Eski Orhangazi Yolu
Fabrikalar Cad. Gemlik / Bursa Tel: +90 224 514 13 58 Fax: +90 224 514 35 51
valla 2 gün önce bimden aldım kaanlar loru protein 19 BRD nin %38 i diyor yağ 1 tuz 1 değerler böyle tadındnda öyle hissettiriyor bilemiyorum
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
ben bi oturuşta 4 te 1 ini yiyom 500 gr ın hiçte bulanmadım valla bendemi bişi var
haşlanmış yumurta beyazınıda öle yidikçe yiyesim gelio bi ton balığında 100 gr dan sonra tıkanıyom o kadarda olur galiba
maydonozla karıştırıp ye ozaman bulantıyı alır lor ben öyle yapmıyom ama deneyebilirsiniz
Hala satılıyor ama ambalajı değişti.
Yiyemeyenler sabah yumurta yiyorsa yumurtasının içine katıp omlet yapabilir ben öyle yapıyorum veya domatesle iyi gidiyor bir lor bir domates atın ağzınıza o zaman kolay yeniyor.
Yeni ambalajıyla satılıyor dediğim gibi ve yeni değerleri yazıyorum.
Hepsi 100 gramdakiler;
Enerji : 122,27
Karbonhidrat : 6,09
laktoz : 6,09
Yağ : 3,8
doymuş yağ : 2,27
Protein : 15,95
Tuz : 1