Kaburga kemiğim..

Selamlar..
Sol alt kaburga kemiğimin bir tanesi hafif dışarıda ve gogsumun ortasına gelmiş durumda..
Yaklaşık 2 senedir hiç aksatmadan şınav ve haftada 2 günde mekik çekiyorum.. Amuda kalkıp yaklasık 40-50 şınav ve bazende 4 kg dumbell kullanıyorum.. Sizce neden dışarıda kaburga kemiğim? İleride bir problem çıkartırmı ? Şuanda hiç bir ağrım yok ve sporuma yan etkide bulunmadı..
Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için..

Genetik benim annemde vardı bendede var sol kaburgam dışarıda iskelet yapısı böyle bir zararı yok sadece biraz kötü duruyor öyle bir yerdeki kasla doldurmakta zor

eğer dediğiniz bu ise

Genetik benim annemde vardı bendede var sol kaburgam dışarıda iskelet yapısı böyle bir zararı yok sadece biraz kötü duruyor öyle bir yerdeki kasla doldurmakta zor

eğer dediğiniz bu ise

Aslında görüntüsü hoşuma bile gidiyor :) Ancak spora başlamadan önce böle bir çıkıntım yoktu.. Babam ısrar etti doktora git die ama gitmedim.. Biraz korkuttu beni bi problem olmaz inş..

Bende doğuştan zayıfladıktan sonra belli oldu yağlar gidince :) çok kötü durmuyor ama bır kaburga daha çıkık önce düz uzanınca kumsalda filan kemik çok belli oluyor utanıyor insan

Hehehe haklısın benimde büyük ihtimal öle oldu.. 2 sene önce 1.55 boyla 80 kiloydumda :) Şimdi 1.76 boy 66 kilo olunca çıktı herşey meydana :)

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Antrenman:Bodybuilding & Fitness

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Antrenman:Bodybuilding & Fitness

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Teşekkür ederim.. Kusuruma bakmayın yeniyimde tam olarak kestiremedim nereye açıcağımı..

Back
Yukarı