Yesilveturkuaz
Üye
Merhaba,konuya böyle bir başlıgın hocalarımızın da dikkatini çekip bize yönelik daha fazla yazı yazmasini saglayabllirim belki..
Öncelikle kendi capimda 3 4 tekrar 10 20 kafama göre takılan biriyim fakat sebebi tam olarak antrenman düzenimin olmayışı.. Ona rağmen karin kasları bazen belli olabiliyor.. 1 2 senedir sporla uğraşıyorum. Ama 2 gün definasyon 5 gün bulk yapıyorum
Yeme düzenimden bahsedecek olursam zaten protein ağırlıklı yerim her zaman yani zorlanmam diyet vs seylerde sadece oturup da 150 gr tavuk 200 gr pirinc yiyemiyorum 100 er de bile ay bitsin doydum diyorum. Öncesi toz ictigimden belki.. Ama yarım kilo süt icerim.Hiç problem degil..Velhasıl sizden önce nasıl ciddi şekilde nasıl başlayabileceğimi ve nereleri geliştirmemin daha mantıklı olacağını sormak istiyorum.Amacima gelirsek yağ oranımı düşürmek hafif kas gelistirip tam kum saati olmak istiyorum.(Genetik olarak armut)
Makinede yüzde 23 yağ çıktı fakat internet sitesi 19 küsür diyor.
162
53 kg
Boyun 34
Bel 63
Kalça 94
Yeni hoca böyle ölçtü ama asıl ölçülerim böyle,kilo vermeyi de kendi hızlı işaretledi herhalde tombik gördü beni hıh vermek istemiyorum ,versem de olur farketmez yani ona göre plan belirlemeye yardımcı olur musunuz
Öncelikle kendi capimda 3 4 tekrar 10 20 kafama göre takılan biriyim fakat sebebi tam olarak antrenman düzenimin olmayışı.. Ona rağmen karin kasları bazen belli olabiliyor.. 1 2 senedir sporla uğraşıyorum. Ama 2 gün definasyon 5 gün bulk yapıyorum

Makinede yüzde 23 yağ çıktı fakat internet sitesi 19 küsür diyor.
162
53 kg
Boyun 34
Bel 63
Kalça 94
Yeni hoca böyle ölçtü ama asıl ölçülerim böyle,kilo vermeyi de kendi hızlı işaretledi herhalde tombik gördü beni hıh vermek istemiyorum ,versem de olur farketmez yani ona göre plan belirlemeye yardımcı olur musunuz