Kadınlarda Sırt Kası Sizce Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sophia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence kadınlarda kas çalışması sadece sıkılaştırmaya yonelik olmalı. yani cikip bana kanat acarsa ya da arkakolunun nasıl parcalandigini gosterirse bu cok itici olur

Acikca soyleyim tricepslerimin gorunmesi cok hosuma gidiyor kanatlarimda geliyor yavas yavas sonucta sikmadikca belli olmayan bir sey neden itici geliyor anlayamiyorum :(

Ben yine de fazla kütlelenmemeni tavsiye ederim. Her tür büyüme derinin de genleşmesi demek.

Zaten istesen de o itici geldiği söylenen kütleye ulaşamayacaksın sorun etmene gerek yok.

Testesteron takviyesi alıp kendini erkeğe dondurmedigin sürece o bahsedilen itici şeye ulasamazsin zaten o yüzden takma kafana

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla aşırıya kaçmayın az kıvrım olsun yeterli .[DOUBLEPOST=1396987572][/DOUBLEPOST]
Acikca soyleyim tricepslerimin gorunmesi cok hosuma gidiyor kanatlarimda geliyor yavas yavas sonucta sikmadikca belli olmayan bir sey neden itici geliyor anlayamiyorum :(

Tricepsi kim sevmezki :) Gine söylüyorum aşırıya kaçınılmadıgı taktirde her kas grubunun az da olsa görünmesi itici degil bana göre hoştur bir bayanda ..

Son düzenleme:
Neden itici geldiğini söyleyeyim, erkeklerimiz 25 yaşına kadar bir deri bir kemik, sonra da göbek alıp başını gidiyor. Kadınlarımız da zayıf olmayı güzel olmak zannettiklerinden spor yapıyorum diyeni bile sadece kardiyo yapıyor ve ya güçsüzlükten bilekleri kırılacak durumda oluyorlar ya da 30 yaş civarı obeziteyle tanışıyorlar. Genel muhafazakar yapıyı da denkleme dahil edince farklı olan korkutucu ve itici geliyor.

Kadınlar testosteron veya analoglarını kullanmadıkları sürece kendilerini çirkinleştirecek seviyede kas yapamazlar, o yüzden kadınlarda ilaçsız yapılmış kas kütlesi sırtta da, kolda da, omuzda da, bacakta da gayet güzel duruyor.

ideal vücutlu bayanlar zaten kaliteli beslenen düzenli spor yapan bayanlardır sırt kası ve diğer kas gruplarıda bayanlara yakışır ha tabi bu işi pro olarak yapan steroid kullanan çok iyi beslenen çalışan vgci bayanlara sporcu olarak saygımız sonsuz ama onlar gibide zaten çoğu bayan istesede olmaz yılların emeği var zaman,para steroid bunların hepsi olacakta anca öyle onun için rahat rahat çalışmaya devam

Sirt degilde kadina yakismayan büyük biceps ve triceps ler normali dengelemek en iyisi örnek verirsek erin stern gibi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle hiçkimseyi takma bu konuda.
Kadında sırt kası müthiş durur. Kendi eşimde de vardır. Kadında bana göre itici görünen tek kas madonna modeli kol kası...
Çalışmaya devam :)

Boyum kisaymis bayanmisim fitness bana gore degilmis devam ettikce erkek gibi oluyormus fizigim kol kasi mi olurmus bayanda bacak kasini napacakmisim kutlu buyutmek icin gidiyorum dedikce belin kalinlasti demeye devam ediyorlar anlatamiyorum insanlara belimin daha sonradan incelecegini. En basiti istedigim karin kaslarinin olmasi imkansizmis o kaslari yapanlarin hayati gibi olmasi gerekiyormus bizim hayatimiz. Ayrica protein almakta asiri zorlaniyordum yedikce kusuyorum ya da midemi bozuyorum. Turkiyede spor yapan bayana saygi sifir ustune asagilaniyoruz. 3 aydir ayni seyleri duymaktan usandim.

Boyum kisaymis bayanmisim fitness bana gore degilmis devam ettikce erkek gibi oluyormus fizigim kol kasi mi olurmus bayanda bacak kasini napacakmisim kutlu buyutmek icin gidiyorum dedikce belin kalinlasti demeye devam ediyorlar anlatamiyorum insanlara belimin daha sonradan incelecegini. En basiti istedigim karin kaslarinin olmasi imkansizmis o kaslari yapanlarin hayati gibi olmasi gerekiyormus bizim hayatimiz. Ayrica protein almakta asiri zorlaniyordum yedikce kusuyorum ya da midemi bozuyorum. Turkiyede spor yapan bayana saygi sifir ustune asagilaniyoruz. 3 aydir ayni seyleri duymaktan usandim.
Her ne olursa olsun; zorlananlar değil, vazgecenler kaybeder :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir söz vardı o aklıma geldi.. 'sizi başka birine dönüştürmek için elinden gelen herşeyi yapan bir dünyada kendiniz olmak, her insanın verebileceği en zor savaştır ve asla bitmez'
Başkalarının ne dediğini önemseme..
'hayallerinizin peşinden gidin ve hiçbir zaman, kimsenin onlara ulaşamayacağınızı söylemesine izin vermeyin'

Bana gore asiriya kacilmadigi surece,bir kotuluk olamaz.Ne biliyim kocaman trapezler,genis kanatlar vs. bir bayanda hic hos gelmez bana bir erkek olarak.Aslina bakarsan erkeklerde bayanlarda bu sporda goze hosluk saglamak icin plaj vucut gibi vucutlar yapmali cunku asiriya gidildiginde herkes arnold kadar orantili ve goze hos gelmiyor.
Sahsen bu sporu yapiyorum ancak belli olculerden ote gitmek istemiyorum.Cok uzattim sanirim :)Kisaca asiriya kacmadan yap derim :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sporu bıraktım :(

Bu mesajini okumamistim,Bu sporu biraktiktan sonra daha mutlu bir hayat mi yoksa pismanlikmi yasarsin bilemem ancak genelde duydugum ikincisi oluyor.Bence cevrene aldirma,gunu gelince hepsi sana buyulenmis gozlerle bakacaklar ve eminim icten ice seni kiskananlar kesin vardir ;) moralini yuksek tut,meyvelerini mutlaka toplarsin,sabir gerek bu spor ve hayattaki bircok sey icin :) iyi forumlar dilerim :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı