Kadınlarda Sırt Kası Sizce Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sophia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çevredeki tepki verenler spordan bihaber, kas yapan her kız erkek gibi olur düşüncesindeki kişiler olduğu için dikkate almaya gerek yok. Ben de beğeniyorum.

Hafif bir kıvrım güzel durur ama fazlası yakışmıyor bence.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trapezlere çok yüklenmemeye bak.

Bu arada yaptigim hareketler bunlar

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1395222938718.jpg
    uploadfromtaptalk1395222938718.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 787
Herşeyden önce kişinin kendi isteğidir.Sen istiyorsan boşver çevrenin nasıl gördüğünü.Senin bedenin,senin seçimlerin,senin hayatın.Öğüt al ama son kararı kendin ver.Bayanlarda kas çalışmasını genel olarak değerlendirecek olursam bence bir bayanda kas çalışması sıkılıktan ileriye gitmemeli.Vücut sıkı bir yapı aldığı zaman form korunmalı.Daha ilerisi; kasların gelişimi,çizgili hale geçmesi olacaktır.Benim şahsi görüşüm ileri bir kas çalışmasının estetik olarak bir bayana yakışmadığıdır.

Kaç aylık bir geçmişin var çalıştığın kilolar yüksek mi? yağ oranını çok düşürürsen eğer parçalı kas görünüm olursa sıkıntı olabilir ama yağ oranını düşürmezsen görüntünde çok abes bir görüntü olmayacağı kanısındayım. Bence fit bir görüntü boyuda uzun gösterir giydiklerinde yakışır ve doğal olarak daha iyi gözükürsün.(Kendi fikrim)

Calistigim agirliklar yuksek ama zaten omuzlarim normalde cok dar ve dusuk ama sıkınca sirtim arka omuzun genis kasli gorunuyor
2.ayimdayim

Daha 2.aydasın zaten zamanla gelişime gore de hareket edebilirsin ama hareketlerinde herhangibir sırta aşırı yüklenme yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayda bir ölçüm yapıp bakıyorsan zaten takip edersin istediğin noktada durman sana bağlı hacim artışı başlardaki gibi (eğer yüksek protein tüketmiyorsan ) o kadar hızlı olmaz omzumda düşük demişsin evde oturmakla ve spor salonuna giden fizik bir olmayacak hitt falan yapmıyorsan beslenmen düzgünse yağ oranında çok inmez.Kolay gelsin.

Bildiğim kadarıyla herhangibir yasak yok bu konuda

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı