kafamı karıstıran sorular ??

mmerhaba arkadaslar benım birkaç sorum olacak yanıtlarınız icin simdiden tesekkürler
15 yasında 68-70 kg arası 174 boyundaym yag oranı 7-8-9 bu civar
yaklasık 1,5 yıldır evde düzenli spor yaptım dumbel vs ..
forumlarda gezerken bircok resimler görüyorum çogu bodyle ilgileniyor sanırım
benım sorum define vucut
assagıdaki defile vucut gibi nasıl olurum bodyle mı yoksa fitness la mı ulasırım resimdeki adam nelere agırlık vermıs bunarı merak ediyorum sıkı bir vucudu var
:confused:http://img713.imageshack.us/i/bodyfitness215x300.jpg/
bunun gibi vucuda yaklasık ne kadar sürede gelirim
ölçülerim
114 omuz
94 gögüs
75 bel
ön kol: 28
biceps:35
93-94 kalça
defile vucudun nasıl çalışmam gerektigini söylermisiniz fitness gibi mi yoksa body gibi çok agırlıkla mı çalışmalıyım benim fikrim fitnesstan yana siz ne söyleyeceksiniz ???

nick auger insanları body e başlatmaya devam ediyor:D

evet ben dahil eminim birçok arkadaş foruma bile bu adam yüzünden üye oldu body e başladı yemesinden içmesinden kıstı

bu tarz bir vücut için hayatını body diyet kardio üçlüsüne endex lemen lazım
yabancı pro body forumlarında bile çok kez bu adamın vücüduna nasıl ulaşılır acaba yağ oranı kaçtır gibi topic lerle karşılaştım

kimisi 2 senede yapılır diyo kimisi yıllar yıllar gerekiyor diyor tek gerçek varki bu vücut için hırsın ve azmin yanında birazda simetri konusunda şanslı olmak gerekiyor
ki bizi adama hayran bırakan kesinlikle aşırı olmayan kasları ve inanılmaz simetrisi
soruna gelicek olursak defile değil define olacak ve vücut için body ağırlıklı çalışman gerekiyor
forum un aşağılarında yabancı sporcular bölümünde konusunu bulabilirsin çoğu fotosu fitness gibi dursada bu en ünlü olan fotosu fitnes ve body arasındaki en ince çizgidir:D

Her hangi bi bölgeye önem vermede orası fazla gelişmez vücut dengeli bir yapıdır.Sadece karın kasları yani abdominals bölgesindeki kaslar calıstıkca gelişir ve belirginlesşir.

Bu adamlar gibi olmak için öncelikle dışarıdan yağ yakıcılar kullanman lazım doğal beslenrsen yağ olucaktır bunu önlemek için binbir suplement falan :)

anlicağın yardmsız bole bir vücut çok çok zor neredeyse imkansız.

Birazda genetik onemli tabiki :)

bana kalırsa ilk başta hacime önem vermelisin çok ağırlık az tekrarlar hacim için en iyi yöntem ne zaman vücudun artık buna alışmaya başlar gelişemessin değişiklik gerekir (platoya takılmak) o zaman antreman biçimini değiştirirsin ara verirsin daha sonra o resimdeki vücut için definasyon çalışırsın ağırlıklara kardiyoda eklersin varolan diyetine daha fazla dikkat eder yağ oranını düşürmeye çalışırsın yüksek ağırlıkların yerini hafif az tekrarların yerini çok tekrarlar süpersetler dropsetler alır tabii en önemlisi kararlı inatçı olmak ne kadar zamanda yapıcağın ise sana bağlı tabiiki inşallah istediğin vücuda sahip olursunbenchbench_O:)

Back
Yukarı