Olcan
Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar , bu spora yaklasık lise yıllarında basladım 1.5 yıl aralıksız yaptım ve bana göre oldukça fit bir vucut yaptım ama ne yaptıysam six packleri çıkartamadım ve bicepsler 40 cmi geçmedi. o zamanlar boy 1.83 kilo 75-78 civarı idi. Öğrenciliğin getirdiği maddi yetersizlikten dolayı bırakmak zorunda kaldım. O fit vucut ufaktan ufaktan erimeye başladı. Şu an üniversite öğrencisiyim boy 1.86 kilo 90 tahmin edebilirsiniz ki göbek bölgem yağlı. Omuzlar ve göğüslerde ufak yaglanma olsada çok kotu bir goruntu sergilemiyor yani önceden yapmış oldugum bb nın etkisi diye dusunuyorum. Şu anda da öğrenci olmama ragmen çok fazla değil ama bu spora yemek hariç supp için max 200-250 Tl ayırabilirim. Şimdi siz ustadlardan istediğim bana bir tavsiyede bulunmanız. Kendimi zorlarsam animal cuts ve animal nitroya 2 ay kadar yuklenebilirim tabii kide dogru bir diyetle. Ama 90 kiloda kalıp fitleşmek için doğru bir diyet programı ve supp. kombinasyonu konusunda kafam çok karısık. işlerim nedeniyle 1 ay sonra başlıcam ama bu yolları deneme / yanılma olarak yasayıp zaman kaybetmek istemiyorum açıkcası.
85 kiloya in ondan sonra yüklen diyen cok arkadaş oldu , bu saatten sonra önce sağlık zihinde olmak ham olmamak sonrada goruntu açısından kendime iyi gorunmek istiyorum ki hep hedefim 41-42 cm barçalı biceps + six pack , gogus ve omuz zaten bu cmlerde bu hedefe ulaşırsan otomatık olarak gelir
Çok uzun yazdım ama derdim bu , zaman ayırıp okudugunuz için gercekten cok teşşekkur ederim , sizlerin fikirleri benim için gercekten önemli olucak. Oldukça kararsızım hangi beslenme programı hangi program desteklemek amaçlı hangi supp
Not : lütfen daha once aratma yapın size benzer konular açıldı demeyin , benim gibi bir geçmişi olan benim boyumda ve kilomda benim gibi bir sorunu olan başlık yok , 2-3 üstad yardımcı olup fikirlerini paylaştıktan sonra konuyu çöpe taşıyabilirsiniz sn modum.
85 kiloya in ondan sonra yüklen diyen cok arkadaş oldu , bu saatten sonra önce sağlık zihinde olmak ham olmamak sonrada goruntu açısından kendime iyi gorunmek istiyorum ki hep hedefim 41-42 cm barçalı biceps + six pack , gogus ve omuz zaten bu cmlerde bu hedefe ulaşırsan otomatık olarak gelir

Çok uzun yazdım ama derdim bu , zaman ayırıp okudugunuz için gercekten cok teşşekkur ederim , sizlerin fikirleri benim için gercekten önemli olucak. Oldukça kararsızım hangi beslenme programı hangi program desteklemek amaçlı hangi supp

Not : lütfen daha once aratma yapın size benzer konular açıldı demeyin , benim gibi bir geçmişi olan benim boyumda ve kilomda benim gibi bir sorunu olan başlık yok , 2-3 üstad yardımcı olup fikirlerini paylaştıktan sonra konuyu çöpe taşıyabilirsiniz sn modum.