Kafam çok karıştı yardım lütfen !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elite35

Üye
Ben ne zamandır konu açıyorum bu işin mantığını kavramaya çalışıyorum ama istediğim aradığım cevabı bulamadım.
Elimde Optimum Whey Protein Tozu ve Gaspari AminoMax 8000 var. 5 aydır VG yapıyorum. Amino asiti yeni aldım. Vücudumdaki yağ oranını düşürüp kas kütlemi arttırmak istiyorum yani definasyona geçmek istiyorum. Bu takviyeleri nasıl kullanmalıyım ? Aklımda birkaç kullanım şekli var ama hangisi en doğru olanıdır ?
1. Kullanım şekli: Antrenmandan önce 4 amino, antrenmandan sonra 4 amino, 1 saat sonra 1 ölçek protein tozu
2. Kullanım şekli: Antrenmandan önce 4 amino, antrenmandan sonra 1 ölçek protein tozu
3. Kullanım şekli: Antrenmandan önce 4 amino, antrenmandan sonra 4 amino, ertesi günü sabah 1 ölçek protein tozu

Not: Şu anki kullanım şeklim ise antrenmandan önce 4 amino, sonra 4 amino ve 1 ölçek toz. Bu kullanım saçma geldi bir anda bu kadar yükleme yapmak gereksiz. Farklı zamanlara yaymak daha iyi olacak görüşündeyim.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı