kafam acayip karıştı

habib

Üye
ben 9 aydır bb yapıyorum . Een sonki programım gögüs,sırt,mide-omuz,triceps,biceps,bacak
haftada 4 gün salona gidiyorum (paztesi,salı,peşembe,cuma)
programımın süreside bitti.artık yeni programa gecmem lazım.
ve bu gececeğim programın biraz hacim'e yardımcı bir program olmasını istiyorum.ama herkes farklı programlar öne sürüyo ve kafam çorba oldu
şimdi siz site sakinlerinden kardeşinize 4 günlük bir program önermenizi rica ediyorum. :)

1.gün
alt gögüs pres
alt gögüs dambılla yana açış
cable standing fly(cift tel sıkıştırma)
pullover
halterle kanat(dar)
latı öne cekiş(geniş)
dambılla kanat dik olarak
latı bideye cekiş
2.gün
enseye pres
dambılla ön omuz
halteri cene altına cekiş
trapez kası(adını unuttum)
alna pres
makinada arkakol
egilerek dambılla arkakol
halterle pazu
sephada pazu(45derece)
danbılla konsantırasyon
bunlara ilaveten (her antreman sonunda1.gün mekik 2.günbacak )

Kardes bütün bunlari iki gündemi yapiyorsun? peki setler ve tekrarlar ne alemde?

:)

press hareketleri 20 tekrar ısınma sonra 4 set piramir(12-10...)öbür hareketlerde 3 set 12 10 8
mümkünse siz daha ii bilirsiniz ama (hacim yapmaya yönelik ahreketlerden oluşursa bu program sevinirim)öz. kollarda
illede 4 gün olması şart değil panzehir hocam sen 3 gün daha ii hacim için dersen 3 gün (gideriz salona) söz sende.
8)

üçgen kardeş ben bu programın kollara,omuzlara,kanatlara ,etkisinden
memnun kaldım ama gögüslere etkisini hiç beğenmedim sen yaptığın göğüs antremanını yazsana belki bende kullanırım

sen bu programından memnunmusun kardeş nasıl hacim alabildinmi? :)

karısmak haddime degil ama sen hacim yapmak istiyorum diyorsun ama haftada 2 defa ayni programi uyguluyorsun neden 4 gune bolup bir buyuk bir kucuk calismiyorsun yada tek adale calismiyorsun aslinda bende haftada 5 gun pazartesi gogus,onkol salı omuz arka kol carsamba sırt kanat bilek cuma ayak cumartesi ise ust gogus calisiyorum karisik bir program ama hacim icin yapiyorum..

Back
Yukarı