Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık yeteeeeer!!! 6 ay sonra 19 yasına gireceğim hala hangi lisedesin aaaa çok küçük gösteriyorsun BIKTIM BU LAFLARDAN YILLARDIR BIKTIM !!! mezunum liseden tekrar sınava hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum , herkes lise 1 misin 2 misin!!!!!!!
Ektomorf yapı ince bilekler üzerine sakalım da yok genetik geç cikiyor. 60kg im 174 boyum var ama göstermiyorum okadar zayıflıktan. 2 hafta önce başladım spora cok az ağrı oluyor çalıştığım yerlerde nasıl mutlu oluyorum anlatamam.
15 günde bir 2.7 kg lik Optimum Gainer bitireceğim karar verdim! ARKADASLAR KORKUYORUM üniversiteye gitmeden şu sözlerden kurtulmam lazım. Olur mu 9-10 ayda? Nolursunuz yardım edin artık sosyal ortamlara gitmeden korkuyorum yaşıtım olup abim gibi duranlarla tanışacağım için.
Keşke bana da birileri lisedemisin diye sorsa.Özlersin bu günleri.Sorunun cevabı ise temel noktada beslenmeden geçiyor.Ayrıca zayıf insanın boyu daha uzun görünür.
Ektomorf olduğum için çocuk gibi kalıyorum boyum normal yoksa. bugünleri özleyecegimi sanmıyorum. Siz hiç yaşıtınız bir kızın yanında fiziksel durumunuz yüzünden kasildiniz mı? Bu nedenle yanında kendine güvensiz izlenimi verdiniz mi?
Dostum lise insanların kişiliklerinin oturduğu dönemdir.Ben de bu lafları duydum yaşından küçük gösteriyorsun felan filan.Ben pek takılmazdım güler geçerdim çünkü kendi yaşıtlarıma göre daha bilgiliydim,daha sosyaldim vs.Bu senin fiziksel özelliğin elbette değiştiremezsin yüzün küçük gösteriyorsa öyledir ama bununla kafana takarak değil de başka alanlarda kendini geliştirerek nötrlemeye çalışırsan senin için daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Abi çok haklısın ama ben bunu değiştirmek icin herseyi yaparım. Şuan bu spordan ümitlendim. Yapacagım. İmkansız mı? Degistiremez miyim?
Başka alanlar bir yere kadar. Dışarıda bir ortamda garsona "şefim" dediğinde komik duruyorsa olay bitiyor. Hayatın gercegi! Salonda yaşıtlarım "canım" diyor bana. Asosyal biri de değilim muhabbetim iyidir sevilirim gel gor ki yeni insanlarla tanisirken sırf bu yüzden çekingen kalıyorum vs. bunun handikapı çok! Trafikte bakıp artislik yapan mı dersin...
bende ektomorfum bu spora başladığımda 53 kg idim şu an 70 isteyince oluyor fakat önce kulağını saçma sözlere tıkamalısın örneğin bir tane amcam var dün geldi bayramlaşmaya ailecek,, beni en son gördüğünde 55 kg idim ve bana dün ne dedi biliyomusun yaw burakta baya zayıflamış sen git 15 kg al adam zayıflamıssın desin
ama açıkcası bu tarz şeyler moralini bozmamalı aksine özgüvenli ,rahat ,dik durman gerekir kendini kasar kasıntı gözükürsen bunu etrafınada yansıtırsın ve çevren seni itici bulur
yane bunun kilo almakla bi ilgisi yok aslında özgüvenle alakalı, iletişimle ,insanlara nasıl davranacağınla alakalı ,,tabi bu süreçte bb çok faydalı olacaktır sana, çünkü bb demek özgüven demek özgüven de girişim demek girişimde başlamak demek eee devamını biliyorsun başlamakta bitirmenin yarısı demek
bak kardeşim ben 17 deyim millet inanmıyor neden boyum uzun tamam 1.78 ama kaslı olduğum için sen 10 ay disiplinli adam gibi spor yap kimse birdaha diyemez ve 10 numara vucut olur
Aynı problem bendede var ince bileklere sahibim zayıf bir yapım var 58 kiloyum 1.83 boy var bende rahatsız oluyordum bu durumdan yaşıtlarımın yanında bende daha ufak gösteriyorum ama önemli olan beden değil içindeki bu devirde insanlar bilgeliğine ve cebine bakıyor emin ol, he birde konuşmana
Hepiniz adamsiniz !! Gelişmeleri bu başlıktan da aktaracağım. Takviye gainer almalı miyim sizce özellikle sabahları kahvaltı tam yapamıyorum öğlen fastfood durum tarzı seyler yiyorum aksam kırmızı et pilav üzerine yatmadan 2 tam yumurta sonra da lor peyniri.?
ilk olarka beslenme programını oturtmaya calıs , sabahları mutlaka güzel kahvaltını yap yumurtalı peynırlı.Bol bol karbonhıdrat tuket pılav-makarna ... gainer alabılırısn fakat benım sana tavsıyem gaınerı sporda 2. aydan sonra alman . inandıktan sonra herşey olur
üniverteye başladığımda 17 yaşımdaydım.60kg kol 28cm idi sakal olayına girmiyorum bile.elbise bile olmuyor kız gibi narin olduğumu düşünüyorlardı..kız arkadaşım bile derdi zayıfsın diye.çok takardım kafaya.ama bigün karar verdim süper bi vücut yapıcam die.sonra salona başladım çok emek verdim.ilk başlarda dalga geçnde oldu.zayıfsın nereni kas yapcan die.ama yılmadım okul kantininde tavuk pilav götürüp yedim.yulafı nasıl yediğimi anlatamam bile.hep çantayla gezdim tabiri caizsse.beslenme için daha neler neler..
sonra ne mi oldu şimdi çoğun kişinin imreneceği bi vücuda sahibim.inan bana zayıf ince bilekli kişilerde daha estetik duruyor vücut..kol 42cm iken 45 -46 dediğimde bile kimse yanlışın var demiyodu.çünkü ince bilek şekilli bi kol ilüzyonu tamamlıyordu..
bence motivasyonunu bozmadan UZUN VADELİ planlar yapmalısın..
beslenme beslenme beslenme ..
kolay gelsin
üniverteye başladığımda 17 yaşımdaydım.60kg kol 28cm idi sakal olayına girmiyorum bile.elbise bile olmuyor kız gibi narin olduğumu düşünüyorlardı..kız arkadaşım bile derdi zayıfsın diye.çok takardım kafaya.ama bigün karar verdim süper bi vücut yapıcam die.sonra salona başladım çok emek verdim.ilk başlarda dalga geçnde oldu.zayıfsın nereni kas yapcan die.ama yılmadım okul kantininde tavuk pilav götürüp yedim.yulafı nasıl yediğimi anlatamam bile.hep çantayla gezdim tabiri caizsse.beslenme için daha neler neler..
sonra ne mi oldu şimdi çoğun kişinin imreneceği bi vücuda sahibim.inan bana zayıf ince bilekli kişilerde daha estetik duruyor vücut..kol 42cm iken 45 -46 dediğimde bile kimse yanlışın var demiyodu.çünkü ince bilek şekilli bi kol ilüzyonu tamamlıyordu..
kolay gelsin
kolay gelsin
Cok sagol hocam. Umarım 1 yılda guzel gelişirim ve yıllarca devam ederim bu spora. Beni ancak sizin gibi insanlar anlar. "10 yıl sonra da böyle derler dua et" degil olay. Teşekkürler.