suskunprens74
Üye
Gayet güzel beğendim
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
half rackle, power rackin arasındaki farkı biraz açıklayabilir misiniz acaba? Bir de bar, plaka satıyor musunuz?50x50x2 mm olan power rack
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-50x50x2mm-220642445/detay?useSahibindenWeb=1[DOUBLEPOST=1453318845][/DOUBLEPOST]Bu da half rack
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...squat-rack-crossfit-istasyonu-250808285/detay[DOUBLEPOST=1453318959][/DOUBLEPOST]Bu ürünlere lat makara sistemi ekleyebiliyorum ayrıca t-bar row , dips aparatlarını da yapıyorum
T-bar ve dips aparatlarını power rack üzerinemi monte ediyosun anlamadım ben orayı50x50x2 mm olan power rack
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-50x50x2mm-220642445/detay?useSahibindenWeb=1[DOUBLEPOST=1453318845][/DOUBLEPOST]Bu da half rack
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...squat-rack-crossfit-istasyonu-250808285/detay[DOUBLEPOST=1453318959][/DOUBLEPOST]Bu ürünlere lat makara sistemi ekleyebiliyorum ayrıca t-bar row , dips aparatlarını da yapıyorum
Half rack tam kafes şeklinde değil iki profilden oluşuyor arkaya doğru eğimli genişlik ve yüksekliği aynıhalf rackle, power rackin arasındaki farkı biraz açıklayabilir misiniz acaba? Bir de bar, plaka satıyor musunuz?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
T-bar aparatı montajlı değil ayrı da alıp kullanabilirsiniz ama dips aparati power rack ile birlikte kullanılıyorT-bar ve dips aparatlarını power rack üzerinemi monte ediyosun anlamadım ben orayı
Dips aparatıyla birlikte fiyat ne oluyor bide T-bar için örneğiniz varmıHalf rack tam kafes şeklinde değil iki profilden oluşuyor arkaya doğru eğimli genişlik ve yüksekliği aynı
Power rack 4 profilden oluşuyor tam kafes şeklinde güvenliği sağlıyor[DOUBLEPOST=1453336883][/DOUBLEPOST]
T-bar aparatı montajlı değil ayrı da alıp kullanabilirsiniz ama dips aparati power rack ile birlikte kullanılıyor
Power rack 50x50x2 mm dips aparatı ile birlikte 1100 tl t bar örnek var resim ekledimDips aparatıyla birlikte fiyat ne oluyor bide T-bar için örneğiniz varmı
Power rack kısmı hazırda var lat pulldown kısmını imal ediyorum 1500 tl olur fiyatı alttan çekiş ve lat bar dahildirFull sistem yaptırmak istiyorum lat makara ve dips aparatı dahil fiyat en son ne olur elinizde hazır varmı yoksa sipariş verdikten sonramı yapmaya başlıyosunuz
Peki ödeme ne şekilde oluyor ben istanbuldayımPower rack kısmı hazırda var lat pulldown kısmını imal ediyorum 1500 tl olur fiyatı alttan çekiş ve lat bar dahildir
Hocam eft ya da havale ile oluyor İstanbul a 10 dan fazla gönderdim genelde havaleyi gönderiyorlar ben kargoyu yolluyorum whatsap tan hazırlık aşamaları nı resimli olarak gönderiyorum güvenebilen böyle alıyorPeki ödeme ne şekilde oluyor ben istanbuldayım
Hepsi peşinmi işe baslamadanmı başladıktan sonramı bi kısmı peşin bi kısmı iş bitimindemi kusura bakmayın çok soruyorum ama [emoji4]Hocam eft ya da havale ile oluyor İstanbul a 10 dan fazla gönderdim genelde havaleyi gönderiyorlar ben kargoyu yolluyorum whatsap tan hazırlık aşamaları nı resimli olarak gönderiyorum güvenebilen böyle alıyor
Güvenemeyen site üzerinden farkını ödeyip alıyor
Yok hocam soracaksınız tabi ne demek ödememeyi isterseniz yarı yarıya isterseniz tamamını verirsiniz nasıl isterseniz siz bana cep no yollayın ben whatsap tan örnek resim de yollarım [email protected] benim mail adresimHepsi peşinmi işe baslamadanmı başladıktan sonramı bi kısmı peşin bi kısmı iş bitimindemi kusura bakmayın çok soruyorum ama [emoji4]
Sizinkide güzelmiş ilk denememi ikincimi bu [emoji4]@shappy in dediklerine katılıyorum. ben de zamanında 2 kere bu işlere kalkıştım. ilki tamamen acemilik işi idi. oldukça hantal ve kullanışsız olmuştu. 2. si ise gayet kullanışlı, pratikti. ancak dediği gibi çok uğraştırıcı bir iş. bir kere ölçüleri belirlemek bir hayli uğraştırıcı. oturup internetten araştırmak gerekiyor. daha sonra bir taslak çizmek gerekiyor. daha sonra buna uğraş verecek usta bulmak ikna etmek lazım. çok uğraştırıcı olduğu için baştan kabul etse bile işin ortasında yan çizecektir. ben iki kere yaptırdım ikisi de aynını yaptı. kabulleştiğiniz fiyattan fazlasını istemeye kalkarlar. kavga dövüş yaptırırsınız. o da muhtemelen istediğiniz gibi olmaz ve maliyeti hesapladığınızdan fazla olur. girişmeyin yani. elinizde patlar muhtemelen.
shappy in rack i gayet kullanışlı görünüyor. mantıklı.. bence amme hizmeti yapıyor bile diyebiliriz.
shappy ankara da bu işlerle mi uğraşıyorsun? ben de ostim de yaptırmıştım. sana denk gelseymişim iyi olacakmış.
benim olay da şuydu;
![]()
Güle güle kullanınikinci![]()
wrestler birinci dediğin de sar boyalı birçok ekipmandan oluşan bir setti değil mi, hatta gri eşofman ve şort şapka ile sen de vardın fotolarda... yanlış hatırlıyor da olabilirimikinci![]()