Kafes Power Rack Uygun Fiyata Nereden tedarik edilir?

@wrestler o segmentte sektörde çok fazla aktör var. Diesel, pro wellness, pro fitness ve yerli üreticilerin (pasifik - gymholix - muscleupsport - rudasspor - şengym vb...) power rackleri istanbul'da çok rahat temin edilebiliyor. Dediğin gibi muazzam kalınlıklarda ürünler var. Ataşmansız hali 250-300 kg olan cage var. Bence eve yönelik ürünlerin artması lazım.

Diesellerin ataşmanlısı 7000 civarında, en ucuz 2500 civarında pasifik... Shappy'nin ürünleri bu anlamda çok avantajlı. O segmentte varolmak bence shappy için zor. Öte yandan mevcut kalınlıkla salona da satmış, bütün olay ekonomik olmasında...
Hocam ataşman olarak nelerden bahsediyorsunuz biraz açabilirmisiniz
Salon için malzemenin kalınlığından çok statik dayanımı önemli değilmi ?
Kalın olması sağlam olması ile aynı şey mi ?
Benim yaptığım ürünlerin minimum 500 kg taşıma kapasitesi var. Onların pahalı olmasının ana sebebi isim ikincisi bu işten geçim sağlamaları.[DOUBLEPOST=1453738213][/DOUBLEPOST]http://www.sporfirsati.com/U967,278...diesel-fitness-diesel-fitness-t-line-9021.htm

burdaki diesel power rack in ağırlığı 98 kilo deniyor benim power rack 90 kg gelir 50x50x2mm olan 60x60x2mm olan 110 kg civarı gelir

Son düzenleme:
Hocam ataşman olarak nelerden bahsediyorsunuz biraz açabilirmisiniz
Salon için malzemenin kalınlığından çok statik dayanımı önemli değilmi ?
Kalın olması sağlam olması ile aynı şey mi ?
Benim yaptığım ürünlerin minimum 500 kg taşıma kapasitesi var. Onların pahalı olmasının ana sebebi isim ikincisi bu işten geçim sağlamaları.

Yanlış anlaşılma olmasın, ben şuanki üretim sisteminizi gayet beğeniyor ve öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Biraz sitem sezdim. :)

Genelde commercial cagelerde sizin ürettiğiniz dips,landmine,çapraz tutamaklar,dışarı çıkma kılıç sistemi, ya da smithing opsiyonu pek olmaz, ataşmandan kastım o.
Kalın olması sağlam olmasıyla aynı şey mi sorusuna gelirsek...Değil tabi, ama 2mm kalınlıkla rackin güvenlik kılıçlarına bar bırakmakla 7mm racke bırakmak aynı değil. Barın racke çarptığı anda yürümesini istemeyen 7mm alır ya da yere sabitler. Neyse konu bu değil.[DOUBLEPOST=1453740403][/DOUBLEPOST]Sizinki hem ataşmanlı hem de fiyatı uygun, dediğiniz de doğru isim ve marka olayı çok ön planda. Genelde Gym için üretenler bir süre sonra ev tipi ürünlerden uzaklaşıp fiyatları uçuşa geçiyor, onun endişesi de olabilir bendeki :)

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılma olmasın, ben şuanki üretim sisteminizi gayet beğeniyor ve öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Biraz sitem sezdim. :)

Genelde commercial cagelerde sizin ürettiğiniz dips,landmine,çapraz tutamaklar,dışarı çıkma kılıç sistemi, ya da smithing opsiyonu pek olmaz, ataşmandan kastım o.
Kalın olması sağlam olmasıyla aynı şey mi sorusuna gelirsek...Değil tabi, ama 2mm kalınlıkla rackin güvenlik kılıçlarına bar bırakmakla 7mm racke bırakmak aynı değil. Barın racke çarptığı anda yürümesini istemeyen 7mm alır ya da yere sabitler. Neyse konu bu değil.[DOUBLEPOST=1453740403][/DOUBLEPOST]Sizinki hem ataşmanlı hem de fiyatı uygun, dediğiniz de doğru isim ve marka olayı çok ön planda. Genelde Gym için üretenler bir süre sonra ev tipi ürünlerden uzaklaşıp fiyatları uçuşa geçiyor, onun endişesi de olabilir bendeki :)
Evet hocam biraz sitem ettim kusura bakmayın yere sabitleme konusunda haklısınız teşekkür ederim merak etmeyin ben ev tipi ürünleri üretmeye devam edeceğim yeni çizimlerimden birisi de duvara katlanan half rack tipinde bir rack çoğu insan yer darlığından şikayetçi
image.jpeg

yeni çizimlerimden birisi de duvara katlanan half rack tipinde bir rack çoğu insan yer darlığından şikayetçiEki Görüntüle 41489
Aynen özellikle hanımların gözüne çok batar böyle şeyler :), elinize sağlık güzel tasarım olmuş, ar-ge yönünüz takdire şayan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu fotodakiler mi 60x60 mi o foto eskiyse 50x50 dir heralde bana oyle geldi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fabrikasyon lat var bende (voit solid lat), 0.5 milim kayık delmiş adamlar, hem makarasını bitiriyor, hem pabuçları yiyor. Bunu yapan Amerikan sahipli, Çinde üretim yapan şirket... Senede bir değiştiriyorum makarayı vs....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Makarasını nereden bluyorsunuz .Bunun özel bir adı var mı? Fiyatı nedir. ?

Dips aparatı nı merak edenler için boyasız halini ekliyorum

[DOUBLEPOST=1454426109][/DOUBLEPOST]Sağa sola genişliği istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz yüksekliğini de istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz çap 32mm

Son düzenleme:
ben asıl şu lat aparatındaki galvaniz borunun hareketli parçayla olan bağlantısını hangi parça ile yaptığınızı merak ediyorum . Yani bu parçanın ismi nedir

Back
Yukarı