Kahvaltı İçin İdeal Proteinli Krep

Kas Geliştirme Diyeti, Sabah: – 1 bardak süt, 3 yumurta beyazı, bir kibrit kutusu kadar peynir, 1 kase yoğurt, 1 avuç kuruyemiş, yulaf. Çay, kahve ya da meyva suyu
Kas Geliştirme Diyeti, Öğle: – 1-2 porsiyon tavuk, balık ya da kırmızı et, 1 porsiyon makarna/pirinç/börek, ayran, yeşil salata, tatlı, meyva
Kas Geliştirme Diyeti, İkindi: – 1 kase yoğurt ya da bir bardak süt, bir hindili, ton balıklı ya da tavuklu sandviç
Kas Geliştirme Diyeti, Akşam: – 1-2 porsiyon sebze, 1 porsiyon ızgara et, meyva
Kas Geliştirme Diyeti, Gece: – Ballı, muzlu süt

body sporuyla uğraşıyorum 4 aydır beslenmeye Dikkat etmem söylendi sizce bu prgram iyi midir ?

yulaf ezmesini süt le beraber yiyorum bunala bunala 6 yumurtalı omletten bıktım usandım bunu denerim :)

Ben caseinle yaptım 7yumurta beyazıyla yaptım tadı biraz degişik gibi geldi ilk oncelerinde fakat ondan sora 2tane tatlandırıcıyı ezip ekledim tadı muhteşem oldu :)

3 tam yumurta, 60 gram yulaf ezmesi ve bir adet muzu mikserden geçirip zeytinyağlı tavada pişirdim. Güzel pişti ama çok kuru oldu boğazımdan geçmiyor. Sizinkilerde öyle mi? öyleyse bu yenmez bu şekilde :)

Malzemeler
10 yumurta
1/2 paket yulaf
3 kepce protein tozu (vanilya yada muz tercihen)
1 adet muz

10 yumurtanin beyazi ve 2 sarisi ile bu malzemeleri mixerde karistiriyoruz. Teflon tavaya cok az zeytinyagi surmek kaydiyla bu bilesimi kizgin tavaya dokuyoruz. Once altini sonra cevirerek ustunu pisiriyoruz. Bu karisim 3 adet krep yapiyor.
Protein miktari 90gr (protein tozu) + 45gr (yumurta) toplam 135gr

Ayrica muz yerine brokoli ve yagsiz taze kasar rendelendiginde super bir oglen yemegi olur. (protein tozu katmadan)

TARİFİN MAKROLARI:

½ Paket Yulaf Ezmesi(250 Gram) = 813 Kalori- 179.5 Gram Karbonhidrat- 31.25 Gram Protein- 7.5 Gram Yağ

10 Yumurta = 700 Kalori- 1 Gram Karbonhidrat- 70 Gram Protein- 50 Gram Yağ

3 Ölçek Protein Tozu = 360 Kalori- 3 Gram Karbonhidrat- 75 Gram Protein- 3 Gram Yağ

1 Adet Muz = 120 Kalori - 15 Gram Karbonhidrat- 1 Gram Protein – 0.1 Gram Yağ

GENEL TOPLAM = 1993 Kalori- 198.5 Gram Karbonhidrat- 177.25 Gram Protein(145 Gram Hayvansal-32.25 Gram Bitkisel) – 60.6 Gram Yağ

Yumurtanın sarılarını napcam

bende bu tarifi yaptım tabi 10 yumurtayla yarım kutu yulafla değil daha az ölçeklerle fakat kuru oldu ya acaba biraz süt falan mı eklemeliyiz karışıma kuruluğu alması için

yumurta ve protein içerikli ürünleri genelde tavada yaptığım zaman sulu kalmamasına özen gösteriyorum sanırım safra kesemde bir sıkıntı var genellikle kavrulmuş veya yanaya yakın kıvamda yediğim zaman dokunmuyor. Böyle yapınca acaba protein değerlerini öldürmüş mü oluyorum diye düşünüyorum..

bu tarifi internette biri yaparken izlemistim tarifi ; 6 yumurta 2 si sarili 4 u sade beyaz 100 gr yulaf , 1 olcek protein tozu, 30 gr hindiztan cevizi toz , 1 adet muz , bal veya az tatlandirici kullanarak yapiyorum 4 porsiyon cikiyor sut veya yogurtlu olan tariflerden daha cok hosuma gidiyor bence denenmesi gereken bir tarif cevirirken dagiliyor dikkat edin :)

Vücudun bir öğünde sindirebildiği protein miktarı 30 ila 40 gram civarındadır. Bu açıdan doğru bulduğum bir durum değil arkadaşın yaptığı. Çünkü vücut bu belirttiğim rakamların üstünde alınan proteini idrar ve dışkı yoluyla dışarı atıyor. Fazlası etkisiz elemandan başka hiçbir işe yaramıyor.

Tarif çok güzel ama bir ekleme yapmak isterim yağsız kaşar kullanmak yerine normal kaşarda kullanabilirsiniz tavaya yağı çok çok az koyarsınız kaşar zaten yağını salıcaktır

oha be aga naptın 10 yumurta 3 ölcek protein tozu???? 200 kilodamı calsıyoruz allah askına cok sacma olmus bnence

150 gr civarı protein eder 200 kilo ilede çalışsan tek seferde sentezlemek mümkün değil zaten öğünlere paylaştırarak yendiği zaman güzel olur.

çok gereksiz bir tarif. içine protein tozu karıştırıpta PROTEİNLİ KREP diye başlık açmak sizce de çok anlamsız degil mi?
bu ; kana çok hızlı karışması için süzülmüş whey proteini ,normal krep yapıp yanında shakerdan içmek varken neden hazmını zorlaştırıp krep'in içine koyayım ki...
saçma.

Kas Geliştirme Diyeti, Sabah: – 1 bardak süt, 3 yumurta beyazı, bir kibrit kutusu kadar peynir, 1 kase yoğurt, 1 avuç kuruyemiş, yulaf. Çay, kahve ya da meyva suyu
Kas Geliştirme Diyeti, Öğle: – 1-2 porsiyon tavuk, balık ya da kırmızı et, 1 porsiyon makarna/pirinç/börek, ayran, yeşil salata, tatlı, meyva
Kas Geliştirme Diyeti, İkindi: – 1 kase yoğurt ya da bir bardak süt, bir hindili, ton balıklı ya da tavuklu sandviç
Kas Geliştirme Diyeti, Akşam: – 1-2 porsiyon sebze, 1 porsiyon ızgara et, meyva
Kas Geliştirme Diyeti, Gece: – Ballı, muzlu süt

body sporuyla uğraşıyorum 4 aydır beslenmeye Dikkat etmem söylendi sizce bu prgram iyi midir ?
sabah yumurtayı arttırmanı öneririm :)

Malzemeler
10 yumurta
1/2 paket yulaf
3 kepce protein tozu (vanilya yada muz tercihen)
1 adet muz

10 yumurtanin beyazi ve 2 sarisi ile bu malzemeleri mixerde karistiriyoruz. Teflon tavaya cok az zeytinyagi surmek kaydiyla bu bilesimi kizgin tavaya dokuyoruz. Once altini sonra cevirerek ustunu pisiriyoruz. Bu karisim 3 adet krep yapiyor.
Protein miktari 90gr (protein tozu) + 45gr (yumurta) toplam 135gr

Ayrica muz yerine brokoli ve yagsiz taze kasar rendelendiginde super bir oglen yemegi olur. (protein tozu katmadan)

TARİFİN MAKROLARI:

½ Paket Yulaf Ezmesi(250 Gram) = 813 Kalori- 179.5 Gram Karbonhidrat- 31.25 Gram Protein- 7.5 Gram Yağ

10 Yumurta = 700 Kalori- 1 Gram Karbonhidrat- 70 Gram Protein- 50 Gram Yağ

3 Ölçek Protein Tozu = 360 Kalori- 3 Gram Karbonhidrat- 75 Gram Protein- 3 Gram Yağ

1 Adet Muz = 120 Kalori - 15 Gram Karbonhidrat- 1 Gram Protein – 0.1 Gram Yağ

GENEL TOPLAM = 1993 Kalori- 198.5 Gram Karbonhidrat- 177.25 Gram Protein(145 Gram Hayvansal-32.25 Gram Bitkisel) – 60.6 Gram Yağ
İyi Güzel Söylüyorsunda Vücut Tek Seferde 30g Protein Sindirmiyor mu Fazlası Dışkı Olarak Çıkmıyor mu O yüzden 6 Öğün 3 Ana 3 Ara 2 Saat Aralıklarla Beslenmemiz Gerekmiyor mu ? Çok Yüksek Besin Değerleri Böyle Birşeyi Yedikten Sonra Çoğu Dışkı

3 kepçe protein tozu nedir ya[DOUBLEPOST=1434393011][/DOUBLEPOST]
İyi Güzel Söylüyorsunda Vücut Tek Seferde 30g Protein Sindirmiyor mu Fazlası Dışkı Olarak Çıkmıyor mu O yüzden 6 Öğün 3 Ana 3 Ara 2 Saat Aralıklarla Beslenmemiz Gerekmiyor mu ? Çok Yüksek Besin Değerleri Böyle Birşeyi Yedikten Sonra Çoğu Dışkı
10 yumurta ye yeter protein çöpe gider:D

Back
Yukarı