Kahvaltı İçin İdeal Proteinli Krep

10 yumurta biraz fazla ben 1 bıldırcın yumurtası veya 3 normal yumurta koyarım, peynir koyarım. Sonra krep teki gibi sadece un, yulaf unu olucak. Birde bıldırcın yumurtası kullandığımda içine salata da karıştrırım azcık. Sonra bir Acı nescafe ile yerim yabi her gün yapmıyorum haftanın 3 veya 4 günü sadece. Protein tozu karıştrımıyorum onu normal şekilde alıyorum öteki türlü tadı peynirle falan garip oluyor.

Saygılar.....

Son düzenleme:
bu kahvaltıyı anneme ogretmem lazım su ramazan ßi cıksında. askere kadar yapmayı dusunuyorum body buildingi .

Arkadaşım 10 yumurta beyazı ve 3 kepçe protein tozu karaciğeri iflas ettirir başlangıçl seviye bir sporcu için.Bu olsa olsa masterlar içindir.Yani 405 pound kaldıran adamlar içindir.Siz 5 yumurta 1 sarısı üstüne haşlanmış ve parçalanmış patates yanınada bir kase yulaf ezmesi(eti lifalif) üzeri yağsız süt ve bir tane muz(kahvaltıya başlamadan 20 dakika önce yerseniz daha iyi olur) isteğe bağlı olarak lor peynir yada çökelek mükemmel bir protein karbonhidrat kompleksi kahvaltı olur.

bende denicem güzel bir tarife benziyor yumurta sayısını ve proteın tozunu kendımız ayarlayabılrz proteın tozu konulmasa da olur zaten

yulafta sana kalmış bunların belirli bir ölçüsü yok vücuduna ne kadar proteın karbonhıdrat lazımsa ayarlarsın dırek.ben her sabah yapmaya basladım normal kek kadar lezzetlı olmasada tam bır kahvaltı ogununu karsılıyor.

protein tozu tadını bozar gibime geliyo bende çikolatalı universal whey var zaten zor içiyorum bana kalırsa 1 servis yeter hem 135 gr protein 1 öğün çok değil aşırı fazla her yerimiz sivilce olur akşama, bence öğünlere yaymakda fayda var çünki vücut hepsini birden ememiyebilir + karaciğer çok yük biner...

hem steroid kürü de yapmıyoruz benim günde aldığım en fazla protein 180 gr

ya arkadaslar bizde amac saglikli ve güzel bir vücut.
bu karisim vücudu gercekten gelistirir ama hayati organlari kesin bitirir
ne derler azi yarar cogu zarar.Cünkü yillardir bu sporu yapiyorum ve saglikliyim
bu tür abuk sabuk asiri malzeme alan arkadaslarim bir cogu bu sporu birakti
neden mi? nefes dahi alamaz hale geldiler benden söylemesi

günde 10 yumurtamı tüketmemiz gerekiyo yani yaa yumurta okadar ucuz bişeymi arkadaşlar ben bu olayı anlamış deilim

arkadaslar proteın tozu yerine başka bir şey kullanamazmıyız...proteın tozu yerine bu super karışıma ne kullanmayı tavsiye edersiniz yada proteın tozunun karşılayacagı proteın mıktarı kadar yumurta eklesek olmaz mı?yardımcı olursanız sevınırım...saygılarımla....

süt tozu koyulabilir bence

Tarif çok güzel ama tek öğünde yerseniz paranıza yazık olur. Oturup bir kutu whey yemekle 10 yumurta 3 ölçek whey yemek aynı şey vücut 30-35g kullanabiliyor sonuçta. 3 e bölüp ara öğünlerde yerseniz süper olur bence.

Back
Yukarı